Hudpleje

Se hele sortimentet og køb dine produkter online her

Hudpleje i verdensklasse – det begyndte for mere end 25 år siden…

Maria Pieper

For mere end 25 år siden gjorde en østrigsk kvinde sin drøm til virkelighed. Med udgangspunkt i Satzburg grundlagde hun en familievirksomhed med store planer. Hun ville producere kosmetik af meget høj kvalitet.

Kvinden hedder Maria Pieper og hun sidder stadig for bordenden i virksomheden, som er opkaldt efter hende. MARIAS hedder den, og den er i dag anerkendt for sine altid biodynamiske produkter af særdeles høj kvalitet.

Ved Maria Piepers side sidder datteren Anna, og de to kvinder ser til at virksomheden altid lever op til sine egne værdier. Absolut rene biodynamiske råmaterialer, nænsomt forarbejdet til produkter som falder i kundernes smag.

MARIAS i Salzburg er leverandør af de hudplejeprodukter som bruges og forhandles hos MASSAGE i Haderslev. En lang række skønne produkter, som du vil nyde at bruge.

Maria Pieper og datteren Anna

De produkter, som vi primært anvender hos MASSAGE i Haderslev, er inddelt i to ‘serier’. Dels den såkaldte ‘Stutenmilch’ serie (‘Stutenmilch’ betyder ‘Hoppemælk’, altså modermælk fra heste, som er et meget nærende råstof med utroligt mange gode egenskaber. Blandt andet er det antiinflamatorisk). Og dels den såkaldte ‘Wild Rose’ serie. Wild rosen er en plante, hvor frugten er særdeles nærringsrig og velegnet til at fremstille hudcremer af. Desuden har planten er fantastisk duft, som du vil komme til at holde af.

Bio Wildrose hudpleje

Lone Tang-Andersen er vores lokale ekspert i alle produkter fra MARIAS, og hun hjælper gerne med yderligere information.