Home>Nyheder>Mega pølle til under en “tusse”

Mega pølle til under en “tusse”

Nu kan du få din helt egen MEGA pølle

Mange, som har modtaget massage og akupunkturbehandling hos Peter, har også prøvet ‘MEGA pøllen’.
Den kæmpestore pølle, som får ryg, lænd, mave, underliv og ben til at slappe af når man ligger på ryggen.
Mange har efterspurgt pøllen, men vi har ikke hidtil fået den produceret til salg – ganske enkelt af økonomiske årsager. Sådan som puden hos Peter er lavet (dobbelt betræk, lynlås, ca 11 kg fyld af økologiske boghvedeskaller osv) vil den koste i omegnen af 2200 kr.

‘Version 2 af Peter ‘Megapølle”

Men nu har systuen hos KatinaDesign været på opgaven: “Skab en ny version af MEGA pøllen, som fungerer, men som kan købes til en pris som er til at komme i nærheden af.” Og det kom der hele to nye versioner ud af. Vel at mærke uden at egenskaberne gik tabt.

Først en ny udgave af den første – lavet i et meget kraftigt (og super flot) betræk. Dimensionerne er de samme (ca 600 mm lang, ca 400 mm tyk og med en omkreds på ca 1280 mm). Nu med smart bære-strop og fyld af ‘krøjer kugler’ (ligesom sækkestole).
Nu har vi en MEGA pølle, som kan købes for 1250 kr. Det er da et stort skridt på vejen.

Version 3 pøllen’ er rund på midten og har firkantede hjørner.

Men produktudviklingen endte ikke der. For de kreative folk hos KatinaDesign lavede et forsøg med en pølle som er rund, men som har firkantede ender. Det gav en masse fordele. Pøllen ligger mere fast, den står mere stabilt på højkant (har stadig bære-strop), er stadig super flot – og så tager den lidt kortere tid at producere. Og dermed blev Peters ønske om en super fed MEGA pølle til under 1000kr opfyldt. MEGA pøllen v3 kommer til at koste 995kr.

Så glæd dig selv – eller en anden, som er træt i lænden, har menstruationssmerter, er gravid eller bare gerne vil slappe optimalt af – med en MEGA pølle. Vi har dem i klinikken fra mandag den 27. maj.

Selvfølgelig kan du se og prøve den i vores venteværelse.

Begge de nye Mega Pølle modeller har bære-stropper (forskellig udformning).
Klar til at gøre vore kunder/klienter glade.