Home>Nyheder>Nåle, som fjerner dine smerter

Nåle, som fjerner dine smerter

Peter fortæller om det nyeste værktøj i den store ‘smertebehandlings-værktøjskasse’

Hovedpiner, migræner, nakkesmerter, brystsmerter, smerter i mellemgulvet, mavesmerter, menstruationssmerter, underlivssmerter, smerter i hofte og bækken, iskias smerter, smerter i led, gigtsmerter, hælspore….. og og og….

Det er smerter, som kan behandles med BMS akupunktur. Det er nemlig sådan, at akupunkturen er mindre ‘interesseret’ i årsagen til dine smerter, og mere ‘interesseret’ i hvor de sidder og hvor ondt de gør.

BMS akupunktur – også kaldet ‘Painkiller’ akupunktur – er målrettet smertebehandling. Det vurderes at a 80% af alle smertelidende kan hjælpes. Og ofte er lindringen omgående og meget stærk.

Hertil kommer, at nålene alene sættes i ‘referencepunkter’ i underarme/hænder, underben/fødder og muligvis i ører/skalp. Altså: Du stikkes IKKE i torso og hoved og du stikkes IKKE der hvor du har ondt.

VIGTIGT NÅR DU SKAL TIL AKUPUNKTUR-BEHANDLING:

Du skal have spist og drukket før du kommer, og du må ikke være syg (fx have feber).

DU SKAL IKKE TIL BMS AKUPUNKTURBEHANDLING HVIS…

Du er gravid, diabetiker, har hjerteproblemer, er bløder, er narkoman/misbruger, er syg eller har sår, der hvor der skal stikkes. Hvis du er blod-donor skal du være obs på at du får en karantæne ift at give blod efter en akupunkturbehandling.

Læs meget mere om vores BMS akupunktur her.

Book din BMS akupunktur behandling her

Læs om akupunktøren (Peter) her.