NADA

NADA tilbydes af følgende behandlere: Lone Tang-Andersen

 

NADA er øreakupunktur og består af 5 øreakupunkturpunkter i hvert øre, som aktiveres med små, tynde og sterile engangsnåle. Metoden er et recoveryprogram som bygger på Traditionel Kinesisk Medicin og som bruges til at regulere kroppens balance mellem Yin og Yang. NADA behandling hos MASSAGE i Haderslev tilbydes hos Lone Tang-Andersen.

Ved NADA-metoden er kroppens eget selvhelbredende og balancerende system i centrum og der arbejdes med kroppens egen energi. Når akupunkturnålene isættes, aktiveres punkterne. Påvirkningen omdannes til et signal, som sendes via rygmarven og det retikulære system til hjernebarken. Fra hjernebarken sendes impulser tilbage gennem nervesystemet til den responderende kropsdel. Hjernen forsøger, ved hjælp af organismens eget signalsystem (endorfiner, kortisol, hvide blodceller, hormoner m.m.), at lindre symptomer og skabe balance.
Øreakupunktur er en refleksterapi. Behandles et punkt i øret, sender nervesystemet impulser til det tilsvarende kropsområde.

Hvad er formålet med NADA?
Det primære formål med NADA er at øge effekten af den primære behandling. NADA understøtter og supplerer anden behandling og kan med fordel anvendes i krise- og katastrofesituationer, til lindring af symptomer som opstår af sygdom, til at dæmpe smerte, stress og angst, som hjælp til personlig udvikling eller til at fremme positiv adfærd, motivation samt fokuseret tænkning.

NADA kan reducere en række symptomer som eksempelvis:
* Stress
* Depression
* Søvnproblemer
* Angst
* Abstinenser
* Træthed
* Stoftrang
* Fysisk og psykisk uro
* Aggressiv adfærd
* Hyperaktiv adfærd (ADHD)
* Koncentrationsbesvær