Home>Nyheder>Sæt yoga på din dagsorden

Sæt yoga på din dagsorden

Sæt yoga på din dagsorden og hvis du ønsker en hyggelig og intim atmosfære med en dygtig instruktør, som har god tid til at vejlede alle på holdet – så skal du vælge yoga hos Lone ved MASSAGE i Haderslev.

‘Yoga i klinikken’ er opbygget i moduler af 4 gange og modulprisen er kr. 400,- .
Tilmelding kan ske online via Lones online booking her på siden, eller du kan skrive en sms til hende  på 30324069. Brug også dette nummer hvis du vil vide mere. Se beskrivelse af hvert hold her.

‘Stille Morgen Yoga’

Især velegnet hvis du skal direkte på job efter yoga, da du ikke behøver at bade bagefter.
Stille Morgen Yoga er fleksibilitet til kroppen og stilhed til sindet
“Stille Morgen Yoga” der er det samme som Yin yoga – er en yogaform der – som navnet angiver – har en mere feminin og blid tilgang til yoga. Typisk bliver man i stillingen i 3-5 minutter. Det tillader kroppen at give efter i dens eget tempo – og langsomt kan muskler, bindevæv og sener få lov til at give efter. Yin yoga handler at spænde af og give efter og øge din krops fleksibilitet. Ved regelmæssig udøvelse kan Yin Yoga afhjælpe stress, angst, forbedre søvn og fordøjelse og have en yderst positiv indvirkning på din
mentale og følelsesmæssige tilstand. ALLE kan være med. Også helt nye yoga-udøvere.
Der er plads til max 7 deltagere på hvert hold.
Hver session er på 60 min. og vi afslutter med mindfulness-øvelser eller let meditation. Begge dele bidrager til at finde ro og styrker din opmærksomhed på det, du laver netop nu.

‘Hatha Yoga’

Styrke og smidighed
Hatha yoga styrker dine muskler, øger din koncentrationsevne og din kropsbevidsthed. I lighed med Yin Yoga virker Hatha Yoga også afstressende og afspændende for krop og sjæl.
Hver session vil foregå i et roligt tempo, der alligevel udfordrer din krop, din smidighed og din styrke og bringer sved på panden. Yogaøvelserne vil være enkle og blive grundigt instrueret – og gradueret så alle bliver udfordret. ALLE kan deltage – nye såvel som rutineret yogaudøver.
Der er plads til max 6 deltagere på hvert hold.
Hver session er på 60 min. og vi afslutter med mindfulness-øvelser eller let meditation. Begge dele bidrager til at finde ro og styrker din opmærksomhed på det, du laver netop nu.