Home>Se her!>NYHED: Yoga i klinikken

NYHED: Yoga i klinikken

Nyhed:  ”YOGA i Haderslev”
Som noget helt nyt tilbyder Lone Tang-Andersen yoga i klinikken. God yoga på små hold, hvor der er fokus på dig som deltager.

Se  her lidt om holdene:

HATHA YOGA:
Styrke og smidighed
Hatha yoga styrker dine muskler, øger din koncentrationsevne og din kropsbevidsthed. I lighed med Yin Yoga virker Hatha Yoga også afstressende og afspændende for krop og sjæl.
Hver session vil foregå i et roligt tempo, der alligevel udfordrer din krop, din smidighed og din styrke og bringer sved på panden. Yogaøvelserne vil være enkle og blive grundigt instrueret – og gradueret så alle bliver udfordret. ALLE kan deltage – nye såvel som rutineret yogaudøver.
Der er plads til max 8 deltagere på hvert hold.
Hver session er på 60 min. og vi afslutter med mindfulness-øvelser eller let meditation. Begge dele bidrager til at finde ro og styrker din opmærksomhed på det, du laver netop nu.

YIN YOGA:
Fleksibilitet og stilhed til sindet
Yin yoga er en yogaform der – som navnet angiver – har en mere feminin og blid tilgang til yoga. Typisk bliver man i stillingen i 3-5 minutter. Det tillader kroppen at give efter i dens eget tempo – og langsomt kan muskler, bindevæv og sener få lov til at give efter. Yin yoga handler om at spænde af og give efter og øge din krops fleksibilitet. Ved regelmæssig udøvelse kan Yin Yoga afhjælpe stress, angst, forbedre søvn og fordøjelse og have en yderst positiv indvirkning på din mentale og følelsesmæssige tilstand. ALLE kan være med.
Der er plads til max 8 deltagere på hvert hold.
Hver session er på 60 min. og vi afslutter med mindfulness-øvelser eller let meditation.

Læs meget mere om Yoga i klinikken, de forskellige hold, priser og tilmeld dig her