Home>Nyheder>Peters mange behandlinger

Peters mange behandlinger

Igennem lang tid har du kunnet blive smertebehandlet med såvel massage som BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur hos Peter ved MASSAGE i Haderslev. I dag er mulighederne for behandling langt flere

Ud over sin massage arbejder Peter nemlig med smertebehandling, behandling af stress/psyke og en meget lang række lidelser. Og det sker med en kombination af øre- skalp- og kropsmassage. Systemerne hedder BMS ® akupunktur og Master Tung akupunktur. Du kan læse meget mere om mulighederne her på hjemmesiden. Og du er velkommen til at kontakte Peter for yderligere information.

Peter er klar til at behandle en lang række lidelser med ‘Master Tung’ akupunktur.

Master Tung akupunktur er akupunktur fra den allerøverste hylde. Det er et særdeles omfattende system, som det vil tage mange mange år at lære til bunds – og mestre.

Det er derfor ikke hele Master Tungs kolossale system, som Peter kan tilbyde. Men det som han har lært er, at bruge Master Tungs punkter og teknikker til at behandle en meget lang række lidelser, som plager mange mennesker. Det er lidelser som f.eks:

Akne, astma, hedeture, svimmelhed, barnløshed, uregelmæssig menstruation, søvnløshed, ødem, forhøjet blodtryk og enormt meget mere.

Se en længere liste over lidelser, som kan behandles, her.

Også akupunktur for sindet

BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur hos Peter er ikke ‘bare’ smertebehandling. Du kan også modtage akupunktur for dine mentale/psykiske behov. Lidelser/behov som stress, angst, depression, tankemylder, uro, mareridt, eksamensangst, nervøsitet osv osv er gode at behandle med akupunktur. Disse behov behandles med såvel øre- som skalp- og kropsakupunktur.

Læs mere om akupunktur hos Peter i MASSAGE i Haderslev
Læs mere om smertebehandling med BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur
Læs mere om stress & psykebehandling med BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur
Læs mere om behandling af lidelser med Master Tung akupunktur
Læs mere om Peter Rasmussen
Se priser på akupunktur
Onlinebook din behandling her