Home>Nyheder>Sådan her behøver det ikke være

Sådan her behøver det ikke være

Meget meget ofte er smerter i forbindelse med menstruation – både smerter i mave, underliv, lænd osv – og smerter i form af fx hovedpiner/migræner, smerter som kan reduceres markant – og ofte fjernes helt. Desværre sker det alt for sjældent. Hent lidt inspiration i denne lille film:

Der er flere gode grunde til at det er brand ærgerligt at der ikke er tradition for konstruktiv hjælp når man lider af disse smerter. For det første, at det kun meget sjældent skyldes sygdom, men i overvejende grad tilstande som kan forandres. Det er ærgerligt fordi smerterne ofte er ekstreme og smadrer hverdagen hos de, som lider. Ofte er de ikke bare ekstremt smertefulde, de er også et kæmpe problem i forhold til uddannelse, job osv.
Det er ærgerligt fordi det er forholdsvis let at reducere og fjerne smerterne. Meget kan klares med målrettede øvelser. Det er paradoksalt nok sådan, at man typisk har ‘lettest’ ved at fjerne meget voldsomme smerter. Og endelig er det rigtig ærgerligt fordi man ofte – når man lider af voldsomme menses-smerter og -gener – også døjer med andre problemer i området. Problemer som fx en p-pille ikke afhjælper. Det er fx maveproblemer (typisk oppustethed, forstoppelse og kramper), for mange giver det dårligt kredskøb til benene og så har man kolde fødder, uro i benene og måske kramper (typisk om natten). Og endelig kan de voldsomme forspændinger i underlivet gøre det onde ved dit sexliv. Det kan være rigtig smertefuldt og måske helt umuligt at gennemføre et samleje. Og man vil næppe selv kunne opnå orgasme.

Er du rigtig træt af dine mensessmerter og problemer, så har Peter Rasmussen et forløb, hvor behandlinger, øvelser osv går hånd i hånd. Hen over sommeren tilbyder han gratis tjek af mulighederne for lindring ved sådan et forløb. Det er VIGTIGT at understrege at man ikke rører ved/trykker på underlivet ved dette tjek. Mange vælger, som en tryghed, at tage en veninde med – det er en super god idé. Det kan også være et tip, at tage et par tætsiddende bomulds ‘cykelbukser’ på – så kan man mærke spændinger, muskelreaktioner osv igennem stoffet. Under alle omstændigheder så lad ikke en misforstået forventning til hvad der skal ske holde dig fast i dine smerter.
Kontakt peter på peter@massageihaderslev.dk, på telefon 30405051 eller gå selv ind og book dit gratis tjek på Onlinebook en tid ved Peter. Du finder det under ‘forløbsbehandlinger’.