Home>Nyheder>Se den stærke film om Idas kamp

Se den stærke film om Idas kamp

Giv dig tid til at se og lytte til Idas stærke fortælling. Den er barsk men også smuk.

Man skulle mene at der burde være en grænse for hvor uheldig et menneske kan være. Det er der tilsyneladende ikke for Ida Arentsen, som kommer fra Haderslev.

Den unge kvinde blev, da hun var gymnasieelev, påkørt af en bil. Ida var selv på cykel og kom alvorligt til skade. Det blev begyndelsen til en lang årrække med ulidelige smerter og store problemer med at være det glade unge menneske, som hun altid har været. Samtidig fik hun at vide at hun aldrig ville kunne tage en uddannelse og få et job. For hende ventede et liv som førtidspensionist.

Det blev ikke bedre af, at hun nogle år senere, igen blev påkørt af en bil. Denne gang var hun selv i bil, men hun kom på ny alvorligt til skade. Og efter den nye skade lød lægernes dom: Du vil næppe nogensinde blive gravid.

Heldigvis ville Ida det anderledes. Hun fandt sin vej, og fik hjælp undervejs. Giv dig selv lov til at lytte til Idas historie og de vise ord hun siger. Her kan findes inspiration for mange, som befinder sig i en sammenlignelig situation.

Se mange flere film her på siden. Gå til siden ‘Film’ i menubjælken under ‘Diverse’.