Home>Nyheder>Skolebørn tester puder i undervisningen

Skolebørn tester puder i undervisningen

Fremtidens skoleundervisning kommer til at se anderledes ud end den vi andre kender fra vor skoletid. Ikke kun kommer den klassiske klasseundervisning måske til at vige pladsen for nye læringsstile, men fremtiden handler også meget om at få alle elever til at trives – også de elever, som har udfordringer og særlige behov.

Hvordan fremtidens undervisning kan komme til at tage sig ud, prøver lærere og elever i et par klasser på Over Jerstal Skole af. De har fået nye klasselokaler, som består af såvel et klassisk klasselokale og et tilstødende lokale, hvor der kan arbejdes med ro, sanser, motorik og meget andet.

I denne tid benytter eleverne i de to klasser – henholdsvis en 1. og en 5. klasse – sig at puder og pøller leveret af os og produceret af KatinaDesign.

Megapøllen bruges på mange måder i ‘stillerummet’.

Eleverne tester blandt andet vores ‘megapølle’ af. Den kan de ligge på, sidde på, sidde op ad og meget mere. Pøllen er lavet med fyld af Krøjerkugler (naturligvis helt uden ‘flammehæmmere’). Den er let og robust.

Eleverne tester også forskellige puder med fyld af økologiske boghvedeskaller. Puder som de sidder på (på gulvet eller på stole) og puder de har bag ryggen når de sidder på stole. Det træner børnene i at sidder i en god stilling og der går sport i at holde puden på plads.

Her sidder Millian på en pude med fyld af kirsebærsten.

Endelig tester børnene en serie puder af, som har fyld af kirsebærsten. Dels en pude, som man kan sidde på eller have bag ryggen og dels nogle små puder, som man kan have forskellige steder på kroppen eller ‘nuldre’ i hånden. Ifølge lærerne hjælper disse puder eleverne til at kunne koncentrere sig og urolige elever finder ro.

Her har Millian valgt at have et par puder med kirsebærsten under fødderne.

Vi vil gerne vise jer her hvorledes puderne bruges af eleverne, men af gode grunde kan vi ikke bare vise billeder på nettet af børn. Heldigvis har lille Millian her fået lov af sin mor til at være ‘fotomodel’ og vise hvordan puderne blandt andet bruges af skolekammeraterne på Over Jerstal Skole. Se flere billeder herunder.

Her har Millian taget en puden med fyld af kirsebærsten bag ryggen imens han sidder og læser.
Puden, som Millian sidder på, er lavet med fyld af boghvedeskaller. Det fine betræk har folkene på skolen selv syet 🙂
Her bruger Millian megapøllen som stol. En stol man gerne må ‘vrikke’ lidt på.
Og man kan selvfølgelig også sidde på denne led.
Og her er megapøllen kommet med i ‘stille teltet’.
Puderne med boghvedeskaller kan naturligvis også bruges når man sidder på en stol.

HER KAN DU SE EN LISTE OVER PUDER OG PØLLER – OG SE PRISER