Home>Nyheder>Store problemer løses i forløb

Store problemer løses i forløb

Peter fortæller kort om forløbsbehandling

Hvis du døjer med vedvarende smerter og problemer kender du sikkert dette: Du går til en behandling og måske får du det bedre. Men kort tid efter er alt ved det gamle. Du kommer ikke af med problemerne og smerterne.

Hvis vi skal ændre på dette, skal vi tænke anderledes. Og det gør vi når vi laver forløbsbehandling.

I forløbsbehandling er du nemlig i centrum. Og vi har ikke kun fokus på de smerter/gener, som fik dig til at komme. Vi arbejder med fokus på alle de behov din krop har. På den måde kan vi nemlig behandle ‘hele dig’ og det er nødvendigt for at løse de sværeste problemer.

Hvis dine værste problemer fx er migræne, hovedpine, rygsmerte, maveproblemer eller menstruationssmerter, så tager disse ting fuld fokus. Men der kan være en hel serie af årsager bag dine smerter og problemer. Og når vi har et overblik over dette – og mulighed for at behandle dig hen over en periode, ja så kan vi pludselig ting vi aldrig ville kunne med enkeltstående behandlinger.

Vi kan også vælge de behandlingsteknikker, som til enhver tid er det bedste lige præcis der hvor du er. Så behandlingen bliver mest mulig effektiv, men altid er på kroppens præmisser. Aldrig for voldsom eller smertefuld.

Vi kan også – når det giver mening – tilføje fx egen-træning i form af smidigheds- balance- og/eller styrke-træning.

Undervejs i et forløb har vi naturligvis nogle overordnede mål, men vi har også delmål, som vi når løbende igennem processen. Det betyder at du i høj grad har ejerskab over din proces og at du oplever en række succeser – det kan – for mange – være noget helt nyt.

Forløbsbehandling er altså forandring. Det er en ny start, som bringer dig et sted hen, hvor det er meget bedre at være. Man kan ikke altid fjerne alle smerter og alle gener. Men man kan næsten altid få det meget meget bedre.

Rabat på behandling

Et behandlingsforløb hos Peter Rasmussen vil naturligvis koste nogle penge. Men for at gøre det så overkommeligt som muligt, er der lavet en særlig lav pris på forløbsbehandling. Man kan enten betale gang for gang, eller man kan købe et ‘seks turs kort’ og spare den ene gang. Du kan se priser i prislisten her på siden.

Massage og måske akupunktur

Massage vil altid være det bærende element i forløbsbehandling. Og massage kan være mange ting. Valg af teknik, dybde osv afhænger naturligvis af dine behov og hvorledes din krop reagerer.

Ofte giver det fantastisk god mening at kombinere massage med akupunktur. De to behandlingsformer giver – i kombination – fantastiske muligheder.

Kontakt Peter for yderligere information

Du er altid velkommen til at kontakte Peter Rasmussen for at høre om dine muligheder for forløbsbehandling. Peter kan kontaktes sådan:

Telefon/sms: 30405051

Mail: peter@massageihaderslev.dk

Eller på Messenger