Til salg i klinikken

Til salg i klinikken

Hvis man ønsker sig lidt ‘liv’ i potteplanterne, kan disse ‘dinoer’, som er lavet i stentøj, være et bud. De er håndlavet hos KatinaDesign

Akupressur ringe og armbånd

Akupressur ringe anvendes til selvbehandling med akupressur (akupunktur uden nåle). Ringene påvirker alle de små punkter på fingrene. Sammen med ringen får man en vejledning i, hvilke fingre som repræsenterer hvilke behov.

Ringene fås i rød, blå, grøn samt guld og sølv. Pr stk: 25,00 kr.

Akupressur ringen findes også som armbånd. Den anvendes på underarmen, hvor de påvirker alle punkter der. Det er dog vor oplevelse, at man opnår langt bedre resultater med ringen.

Armbåndet findes i samme farver som ringen. Pris pr stk: 60,00 kr.Sjov keramik


KatinaDesign, som også er en af vore pudeleverandører, har masser af andre sjove ting på hylderne. Og nogle af disse ting sætter vi til salg i klinikken.

Disse små ‘orme’, eller dinoer som de kaldes, er lavet i stentøj og ikke to er ens. Man kan f.eks sætte dem i sine potteplanter og få lidt sjov ud af det. Man kan også tage dem med på besøg hos venner, at parkere dem i deres planter. Dinoerne koster 30 kr pr styk – eller 75 kr for tre.Puder, som din krop vil elske


MASSAGE i Haderslev fører et sortiment i puder, som har nogle helt fantastiske egenskaber.

Hovedpuder med fyld af økologiske boghvedeskaller, som gør underværker, hvis man døjer med en bøvlet nakke, skuldre og hoved. Hvis man har en dårlig søvn og døjer med hovedpine.

Og varme/kulde puder med fyld af tørrede kirsebærsten, som hurtigt kan varmes i ovn/microovn eller køles i fryseren. Alt sammen super kvalitet hånd-fremstillet på danske pude-værksteder.

Se meget mere om puderne herKvalitets produkter med Aloe Vera

Det er efterhånden anerkendt, at planten Aloe Vera har en masse fantastiske egenskaber. Det gælder både indenfor sundhed, skønhed, kropspleje, kosttilskud, vægtregulering og meget mere.

MASSAGE i Haderslev har et sortiment af skønne produkter fra verdens største producent, ‘Forever Living’.

Se mere om Aloe Vera produkterne her

Back To Top