YOGA i klinikken

Velkommen til ”YOGA i Haderslev”
Her kan du læse lidt om holdene, tilmelding, gode råd og lidt om min vej ind i yogaens univers

Lidt om de enkelte hold:

HATHA YOGA:
Styrke og smidighed
Hatha yoga styrker dine muskler, øger din koncentrationsevne og din kropsbevidsthed. I lighed med Yin Yoga virker Hatha Yoga også afstressende og afspændende for krop og sjæl.
Hver session vil foregå i et roligt tempo, der alligevel udfordrer din krop, din smidighed og din styrke og bringer sved på panden. Yogaøvelserne vil være enkle og blive grundigt instrueret – og gradueret så alle bliver udfordret. ALLE kan deltage – nye såvel som rutineret yogaudøver.
Der er plads til max 8 deltagere på hvert hold.
Hver session er på 60 min. og vi afslutter med mindfulness-øvelser eller let meditation. Begge dele bidrager til at finde ro og styrker din opmærksomhed på det, du laver netop nu.

YIN YOGA:
Fleksibilitet og stilhed til sindet
Yin yoga er en yogaform der – som navnet angiver – har en mere feminin og blid tilgang til yoga. Typisk bliver man i stillingen i 3-5 minutter. Det tillader kroppen at give efter i dens eget tempo – og langsomt kan muskler, bindevæv og sener få lov til at give efter. Yin yoga handler om at spænde af og give efter og øge din krops fleksibilitet. Ved regelmæssig udøvelse kan Yin Yoga afhjælpe stress, angst, forbedre søvn og fordøjelse og have en yderst positiv indvirkning på din mentale og følelsesmæssige tilstand. ALLE kan være med.
Der er plads til max 8 deltagere på hvert hold.
Hver session er på 60 min. og vi afslutter med mindfulness-øvelser eller let meditation.

Praktisk info:
Tilmelding:
Hvert hold kører modulvis på 5 uger ad gangen og koster kr. 500,- pr. modul. Efter tilmelding får du en mail med faktura og betalingsoplysninger. Når modulet er betalt er du sikret en plads. Efter betaling er tilmelding bindende og beløbet kan ikke refunderes. Heller ikke hvis du ikke kommer alle 5 gange.
Du tilmelder dig via min online booking eller ved at sende en mail til mig på lone@massageihaderslev.dk eller en sms på mobil 30324069.

Tider

Der er yoga i klinikken hver tirsdag klokken 16.15 og hver onsdag klokken 8.00. Tirsdag skifter vi lidt imellem Yin og Hatha yoga. Onsdag er altid Yin yoga.

Gode råd før, under og efter yoga

Undgå at spise et større måltid ca. 2 timer før en yoga session. Drik rigeligt med vand før og efter yoga – undlad så vidt muligt at drikke under selve sessionen.
Du må gerne have løstsiddende tøj på men det kan være en fordel at det sidder ind til kroppen.
Når du dyrker yoga med andre, så hold fokus på egen måtte – koncentrer dig om udførelsen af øvelsen og åndedrættet – undlad at sammenligne dig med de andre – du ved ikke om de har en solid yoga-erfaring og derfor er mere fleksibel. Og hvis du tænker: ”Det der kommer jeg ALDRIG til at kunne” – ja, så har du allerede sat en begrænsning for dig selv og din yogapraksis. Vær åben og klar. Yoga er for ALLE.

Min vej ind i yogaens univers:

For ca. 10 år siden så jeg at mit fitnesscenter havde yoga på programmet og deltog sporadisk på holdet. Og ganske langsomt men sikkert tiltog min passion for yogaen. Jeg var hooked! I starten af min yoga”karriere” var det den dynamiske/flow yoga der tiltalte mig mest. Men efterhånden er min vej blevet den mere stille Hatha yoga og især den stille og fordybende yin Yoga. Det gør mig så godt at mærke roen i sjælen og fordybelsen, og ikke mindst hvad yin yogaen gør for min krop. Min overgangsplagede krop med dertilhørende ømme led elsker simpelthen yin yoga. Men jeg synes stadig at en god gang dynamisk/flow yoga er fedt.
Min debut som yogaunderviser … Christiansfeld Gymnastik Forening, hvor jeg tidligere har undervist i Ball-stik og ”Store bolde”, troede så meget på mine evner at de godt turde at lade mig undervise et hold mens jeg tog DGI’s Yogainstruktør Uddannelse (En stor tak til mit første yogahold, der med stor tålmodighed lagde krop til min første sæson som yogainstruktør). I februar 2015 bestod jeg heldigvis uddannelsen. De efterfølgende sæsoner har jeg med stor glæde undervist i 2 hold – YOGA FOR ALLE og DYNAMISK YOGA.
I juni 2017 blev jeg kontaktet af mit lokale fitnesscenter og har derefter haft fornøjelsen af undervise et morgenhold hver torsdag.
Da muligheden bød sig og det blev muligt for mig at gennemføre en drøm om at kunne undervise i min klinik, ja, så sprang jeg til. I første omgang starter jeg ud med to hold om ugen og så må tiden vise om der er mulighed/interesse for mere.
Derudover deltager jeg gerne i diverse events, camps og kurser. Dels for at udbygge min egen yogapraksis men også for at få input til min egen undervisning. Min erfaring er at jo flere forskellige instruktører jeg har ”prøvet” jo bedre bliver min egen udførelse og undervisning. Jeg får altid noget godt med hjem.
Hver undervisningstime er helt unik for mig og kommer direkte fra mit hjerte – og det håber jeg at mine kursister kan mærke. Velkommen til mit yoga univers.

Namaste
Lone Tang-Andersen