Brochurer

Brochurer i klinikken

Brochure, som omhandler massage og akupunktur – samt muligheden for at kombinere de to behandlinger Du kan finde en masse information her på hjemmesiden, men somme tider kan det være rart med en informativ brochure.

Hos MASSAGE i Haderslev finder du pt disse brochurer/tryksager:
“Smerter” – en brochure, som forklarer om behandling af en lang række smerter. Ikke mindst med fokus på ‘forløbsbehandling’.


“Massage & akupunktur” – en brochure, som forklarer lidt om massage og akupunktur, og ikke mindst hvad kombinationen af disse to behandlingsformer kan. (øverst på siden)“Prisliste” – dette er den aktuelle prisliste.Brochurer fra andreVi uddeler meget gerne relevante brochurer fra andre, hvis det giver mening i forhold til det som vi laver i klinikken og de klienter, som kommer her. Her er eksempler:
Brochurer fra Danmarks Patientforening for Hovedpineramte, som rummer en mængde god information til mennesker, som lider af forskellige former for hovedpiner.

Brochure fra foreningen ‘Syg i Haderslev’, som arbejder for gode vilkår for syge borgere, som er i afklaring i ‘systemet’.


Hvis du gerne vil have lov til at lægge en stak foldere/brochurer her i klinikken, så kontakt Peter på mail peter@massageihaderslev.dk eller på sms: 30405051.

Back To Top