Puder som din nakke vil elske

Puder som din nakke vil elskeSE PRISER PÅ PUDERNE HER


MASSAGE i Haderslev har, igennem en årrække, forhandlet nogle helt fantastiske puder, som – med sit fyld af boghvedeskaller – giver kroppen en fantastisk støtte under søvnen. Den ‘levende’ pude gør, at den hele tiden både støtter og viger. Og oven i dette har boghvedeskallerne en række andre gode egenskaber. Egenskaber, som ikke etr blevet tilført. De kan det bare fra naturens hånd.

På min fødeø, Fyn, siger man:

‘Puer der dur’

Vi siger: ‘Fantastiske puder, som din krop vil elske’


Vore hovedpuder bliver syet på to forskellige pudeværksteder, det ene på Sydsjælland og det andet på Fyn. Her bliver der kælet for kvaliteten. Fyldet, de tørrede boghvedeskaller, dyrkes og males i Tyskland. Og det er en meget fin sortering af skaller, som ender i vore hovedpuder. Skaller, som stort set består af intakte ‘hætter’ og som er fuldstændig renset ud for korn og andre urenheder. Dette er forudsætningen for at de fungerer som fyld.

Ud over vore hovedpuder får vi også syet såkaldte ‘støttepuder’, som ligeledes er fyldt med boghvedeskaller, samt kulde/varmepuder, som har fyld af tørrede kirsebærsten. Og endelig får vi syet de såkaldte ‘MEGA pøller’, som du kan lægge under dine ben når du hviler. Disse har fyld af ‘krøjer kugler’ – naturligvis uden de skadelige ‘flammehæmmere’. Du kan se de forskellige puder beskrevet herunder:


Hovedpuder


Hvis man har en problematisk nakke, som man har meget svært ved at slappe af i når man sover. Så kan det være en idé, at overveje en pude med fyld af boghvedeskaller. Her kan du se hvorledes fyldet ser ud:Hvis man bruger boghvedeskaller som pudefyld – vel at mærke i den bedste kvalitet, hvor fyldet i meget stort omfang består af intakte ‘hætter’ – så får man en hovedpude, som på samme tid kan støtte og vige. Nakken og baghovedet får en fantastisk støtte uden, at der opstår et tryk imod kroppen, som kan mindske blodcirkulationen. Samtidig er puden ‘levende’ så hver gang du ændrer din stilling, så følger puden bare med.


Boghvedeskaller har også mange andre naturlige egenskaber. Skallerne suger ikke fugt til sig, der kan ikke dannes sporer og mikroorganismer. Puden vil derfor være genial, hvis man fx lider af husstøv allergi. Puden mindsker snorken og problemer ved søvnabnø. Desuden er en pude med fyld af boghvedeskaller ‘temperatur konstant’. Den leder altså varmen væk fra kroppen, hvis man sveder når man sover.

Puderne, som vi fører hos MASSAGE i Haderslev, er fremstillet på små lokale pudeværksteder i Danmark. Pudernes bolster er 100% bomuld, som er vasket og renset før syning.

Tre størrelser


Vores oprindelige pude, som mange kender, har størrelsen 42×53 cm. Den får vi produceret med ca 1.500 gram fyld. Man kan altid fylde mere fyld i, eller tage fyld ud, hvis man har lyst eller behov for det.

Den ‘nye’ pude har størrelsen 40×60 cm, som passer bedre til de fleste pudebetræk. Den er produceret med ca 2.500 gram fyld. Dens bolster er udstyret med en lynlås i siden, således at det der lettere at tage fyld ud – eller fylde ekstra fyld i.

Seneste skud på stammen er en ‘junior pude’. Puden måler 40×40 cm og er fyldt med 1,6 kilo fyld. Den passer perfekt til børn og ‘små voksne’.


Se priser på puder her

Støttepuder

Vi fører desuden to størrelser i såkaldte ‘Støtte puder’. Det er puder med samme type fyld som hovedpuderne. Disse puder er dog mindre, men hårdere ‘pakket’ med fyld. Desværre er den store af de to støttepuder pt UDSOLGTStørrelsen 27×40 cm bruges ofte som en pude imellem benene når man sover eller uden armen hvis man hækler. Størrelsen 25×25 cm kan fx anvendes som pude i lænden når man sidder eller til at sidde på, hvis man synes at ens stol er får hård.

Puderne er lavet med et meget slidstærkt bolster, som tåler rengøring.

Se priser på puderne her

Varme/kulde puder

Vi fører varme/kulde puder, ligeledes fra KatinaDesign, med et fyld af tørrede kirsebærsten. Her kan du se hvordan fyldet ser ud:


I forhold til de fleste andre typer fyld er kirsebærsten meget ‘levende’. Puden er derfor meget blød og fleksibel. Kirsebærsten er meget hurtige at varme op/køle ned, og de holder temperaturen godt.Puderne er lavet med et meget slidstærkt bolster, som tåler rengøring.
Puderne findes i størrelserne 16×40 cm og 16×60 cm. Den store model findes desuden i en model, hvor fyldet er fordelt i otte rum.

Se priser på puderne her

Mega pøller

Hvis du har været til massage hos Peter, har du måske haft benene oppe på en mega pølle.
Pøllen er 40 cm tyk og 60 cm bred. Den er lavet til at lægge under benene når man ligger og hviler. Man slapper fantastisk af i denne stilling, hvor lænden får optimal støtte og blodet løber fra benene. Puderne er syet i meget kraftigt stof, der også holder til at ungerne leger med pøllen eller bruger den om sidde møbel.Fyldet er de såkaldte ‘krøjer kugler’, vel at mærke den godkendte version uden ‘flammehæmmere’.

Se priser på puderne her

Hvad siger andre om puderne

Her er et lille udvalg af de kommentarer vi har fået fra personer, aom har købt puderne. Flere kan ses på siden HVAD ANDRE SIGER


Back To Top