Puder fra KatinaDesign

MASSAGE i Haderslev fører et sortiment af hovedpuder, støttepude, varme- samt kuldepuder fra KatinaDesign i Glamsbjerg på Fyn.

Alt bolster og betræk er fremstillet i 100% bomuld eller viscose, som er renset for alle eventuelle kemikalier.

Alle puder er håndsyet på KatinaDesigns værksted i det gamle bryghus i Glamsbjerg på Fyn.

Peter fortæller om de fantastiske puder


Lidt om fyld

Økologiske boghvedeskaller i sublim kvalitet.

Økologiske boghvedeskaller

De boghvedeskaller, som KatinaDesign anvender som pudefyld i hovedpuder og støttepuder, er at absolut bedste kvalitet og sortering. Fyldet er fuldstændig renset ud for alt andet end intakte ‘hætter’. Det er den del af boghvedeskallen, som ligner en lille pyramide. Spændstigheden og deres facon giver boghvedeskallerne de helt fantastiske egenskaber som fyld i en pude, som man skal hvile på.

En pude med et fyld af boghvedeskaller kan både støtte og vige på samme tid. Støtten betyder at kroppen ikke skal bære sig selv under søvnen, og det at puden viger betyder at der ikke skabes et tryk imod nakke, hals, skuldre og hoved under søvnen.

Ud over disse egenskaber kan boghvedeskaller ikke nære microorganismer, sporer eller husstøv. Puderne er derfor geniale til allergikere og astmatikere, ligesom de har en meget gavnlig evne ved søvnabnø og snorken.

Man kan prøve disse puder i vores venteværelse.


Kirsebærsten

Kirsebærsten

Kirsebærsten er uden tvivl det bedste fyld til varme- og kulde puder. Til trods for at der er tale om et ‘tørret’ produkt, så kan stenene – fordi de har et indhold af olie – meget hurtigt varmes og køles. Samtidig er fyldet ret let og levende, hvilket mange sætter pris på.

En vigtig ting ved puder med kirsebærsten er, at man ikke varmer dem for længe. Prøv evt at give puden ét minut i microovnen og mærk efter. Den skal sikkert have lidt mere. I de fleste ovne varmes 1,5 – 2 minutter. Men prøv dig frem. Det er så ærgerligt at kremere din nye pude.
Puder kan naturligvis også opvarmes i almindelig ovn, ligesom man køler dem i fryseren.


Hvedekerner

Hvedekerner

Hvedekerner er et meget godt fyld til varmepuder. Kernerne tåler hård varme og de holder godt og længe på varmen.

Hvedekerner er et tungt fyld. Det giver puden en vis tyngde, som mange sætter pris på. Hvedekerner er samtidig et prisbilligt fyld, så puder med dette fyld er de billigste.

Man skal være opmærksom på et par ting ved puder med hvedekerne fyld. Dels at fyldet kan suge fugtighed til sig, hvis muligheden opstår (hvedekerner er en form for mel). Hvis puden ikke bruges jævnligt kan der desuden ‘gå dyr’ i den. Det er derfor en god idé at varme eller fryse disse poser engang imellem. Også hvis man ikke skal bruge dem.


Hvad kan KatinaDesigns hovedpuder?

Hovedpuden med fyld af boghvedeskaller både støtter og viger.


En pude med et fyld af boghvedeskaller kan både støtte og vige på samme tid. Støtten betyder at kroppen ikke skal bære sig selv under søvnen, og det at puden viger betyder at der ikke skabes et tryk imod nakke, hals, skuldre og hoved under søvnen.

Man kan prøve vore hovedpuder i vores venteværelse. Puderne fås i en 1200, 1500 og 1800 grams version.


Hvad kan varme/kuldepuderne fra KatinaDesign?

Puderne kan varmes i microovn eller almindelig ovn – og kan køles i fryseren.

Varme- og kuldepuder fra KatinaDesign er lavet er en række størrelser, så de kan lægges på de ømme skuldre, den ømme ryg, lænden, maven eller hvor man måtte have ømhed eller smerte. God ved smerter i bevægeapparatet, ved mave- og menstrautionssmerter eller måske vare til at sprede lidt varme og hygge i sengen inden du skal i seng.

Se liste over størrelser og priser her.