Forløbsbehandling

ForløbsbehandlingFundamentet for det koncept for forløbsbehandling, som Peter Rasmussen hos MASSAGE i Haderslev tilbyder, blev lagt for mange år siden, og er siden blevet forbedret. Her fortæller Peter selv om forløbsbehandling…Tankerne er i dag de samme som i begyndelsen. Hvis vi skal skabe et virkelig godt resultat, som ændrer dit liv, og hvis forandringen skal være varig, så skal vi væk fra fragmenteret symptombehandling.

Hvis vi skal reducere – og gerne fjerne – de livskvalitets-ødelæggende smerter og gener, som mange døjer med – det kunne være migræne, hovedpiner, maveproblemer, menstruationssmerter, dårlig søvn og meget mere – så skal der en gennemtænkt og personlig indsats til.

Den kraft, som er stærk nok til at forandre tingene, rummer vi selv. Men måden, hvorpå vores krop virker, gør at vi har allermest svært ved det når vi har størst behov.

Men hvis vi har lov til at ‘råde over’ kroppens proces hen over et stykke tid, kan vi lave helt andre resultater end de, som de fleste har prøvet.

Når vi arbejder i et forløb er det processen, som er i fokus. Først skal vi have overblikket. Det er nemlig oftest sådan, at mange forskellige ‘kilder’ bidrager til problemerne. Og så skal vi måske begynde et helt andet sted end der, hvor de værste smerter og gener er.

Så arbejder vi ud fra de principper at hver eneste behandling er den helt optimale lige der i processen, hvor vi er. Og den er 100% personligt tilpasset. Det gælder på alle fronter. Hvilke teknikker som bruges, hvilken dybde der arbejdes i, længden af behandlingen og sammensætningen af behandlingen. Og når kroppen har efter-reageret og -restitueret på behandlingen er vi klar med den næste behandling. Således holder vi hele tiden processen i gang.

I begyndelsen vil behandling typisk bestå af massage, som dog kan være suppleret med akupunktur. Senere i processen vil egen-indsats i form af fx øvelser garanteret indgå. Her er et eksempel på øvelser for nakke/skuldre:Afstanden imellem behandlingerne vil i begyndelsen typisk være imellem 7-16 dage. Lidt længere fremme i forløbet imellem 7-28 dage. Antallet af behandlinger kan være svært et spå om, men du er kommet langt efter 5-8 behandlinger.

For at gøre forløbsbehandling attraktiv og tilgængelig for alle, har Peter Rasmussen indført en særlig ‘forløbspris’. Se prisliste her.

Tag meget gerne kontakt til Peter og få flere informationer. Telefon/sms 30405051 og mail peter@massageihaderslev.dk

Back To Top