Gravid massage

Kroppen skal have hjælp når maven vokserDet er naturligvis ikke en sygdom at være gravid. Tvært imod så vil de fleste kvinder nok kunne mærke at kroppen faktisk ‘blomstrer’ under graviditeten.

Men det er et hårdt slid når maven – og måske også andre dele af kroppen – vokser. Det bliver stadig tungere at bære rundt på, og man kan aldrig lægge den ekstra vægt fra sig. Naturligvis er der også en del, som får problemer med ben, bækken, ryg og nakke i takt med at kroppen belastes mere og mere.

Det er efterhånden næsten mere regel end undtagelse at man får gravid massage under sin graviditet. Og hos MASSAGE i Haderslev har vi både uddannelse og grej til at give dig en positiv, rar og lindrende omgang gravid massage.

Du kan modtage massage under hele din graviditet. Vi vil altid tage hensyn til hvor du er henne i forløbet og hvor besværet du er af graviditeten. Der er ikke risiko forbundet med massagen, og vi har alle muligheder for at du kan ligge komfortabelt under massagen – også når du er stor.

Hvis du har spørgsmål til gravid massage, så skal du endelig bare tage fat i klinikken – tlf/sms 30405051 mail: mail@massageihaderslev.dkHusk også massage efter din fødsel


Ligesom det kan lindre dig meget, at blive masseret under din graviditet, så har du også nogle meget markante behov efter fødslen. Det er en hård omgang at være på barsel. Du har fået et lille barn at bære rundt på – et barn som bare bliver tungere og tungere. Måske har den lille ny også en storebror eller storesøster, som også gør krav på sin mor. Og så skal der ammes osv osv….. Der er mere end god grund til at blive lindret.

Når du ikke længere er gravid er du heller ikke ‘kontraindikeret’, som det hedder, i forhold til akupunktur. Du må altså gerne modtage akupunktur behandling, hvor det giver mening.

Back To Top