Gavekort

Gavekort – en dejlig gave, som altid gør glad.

Vi laver gavekort helt som du helst vil have dem. Vi kan lave dem på en bestemt værdi eller til en bestemt behandling – eller behandler. Og du kan vælge imellem en serie forskellige designs.

I klinikken kan du hente ‘fysiske gavekort’ – altså trykte gavekort, som vi pakker i en fin lille gaveæske. Er det lettere og mere bekvemt for dig, at modtage gavekortet som ‘print selv’, kan du også det. Så modtager du gavekortet som pdf og kan selv printe det ud. Også disse gavekort kan fås i de forskellige designs. Du bestiller dit print selv gavekort ved at ringe til én af behandlerne eller ved at maile til mail@massageihaderslev.dk

Gavekort, udstedt af os, kan bruges til alle ydelser og varer hos MASSAGE i Haderslev. Også til fx hudplejeprodukter.

MASSAGE i Haderslev tager også gerne imod gavekort fra ‘Go Dream’ og ‘Oplevelsesgavekort’. Disse gavekort kan dog alene anvendes til behandlinger.

MASSAGE i Haderslevs almindelige gavekort layout

MASSAGE i Haderslevs festlige julegavekort-layout

MASSAGE i Haderslevs søde ‘Mors Dags’ layout.

Gavekort, som købes i klinikken’ kan betales med kontanter eller mobilepay. Hvis du bestiller dit gavekort som ‘print selv’ er der betalingsinfo med. Her kan du bruge bankoverførsel eller mobilepay. Vi beder dig skrive gavekortets nummer på. Det bliver også oplyst i mailen til dig.

Gør glad! Giv et gavekort til MASSAGE i Haderslev !