Stress/psyke behandling med BMS Painkiller akupunktur

Det er efterhånden almindelig kendt, at lidelser som angst, depression, nervøsitet, uro, dårlig søvn, mareridt, tankemylder, eksamensangst osv kan være oplagte, at behandle med akupunktur.

Hvis man giver en god respons på behandlingen, har man her en behandlingsform uden bivirkninger og med god effekt.

Nogle af de stærkeste akupunkturpunkter for mentale/psykiske udfordringer findes i ørerne. Mange har uden tvivl prøvet NADA behandling, som netop anvender visse af disse punkter.

Ligesom BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur er et fantastisk system ved smertebehandling, så har det også et system for behandling af de mentale/psykiske tilstande. Og også her har systemet sine rødder dybt nede i den klassiske kinesiske akupunktur med en meget kraftig inspiration fra Master Tung. Læs om BMS akupunktur her

BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur er udviklet af den kendte danske akupunktør Peter R. Cole. Systemet giver os en meget lang række gode værktøjer til at behandle og afhjælpe også de psykisk/mentale problemer.

En del kender allerede visse akupunkturpunkter fra NADA behandling. Og disse punkter indgår typisk også i BMS behandlingen. Her er der blot langt flere muligheder for at lindre. Og med Master Tungs meget stærke protokoller for b.la søvnløshed, hjertebanken osv står Peter Rasmussen rigtig godt rustet til at hjælpe dig.

Alt efter, hvad der giver bedst mening, arbejder vi med såvel ‘almindelige’ akupunkturnåle (som typisk sidder i i 30 minutter) og med de såkaldte ‘permanåle’, som er små ‘mini piercinger’, som sidder i i ca 3-5 dage, hvorefter de ‘falder ud’ af sig selv.

Her ses en såkaldt ‘permanål’. Det er en meget lille nål, som falder ud af sig selv efter a 3-5 dage. Hvis du behandles med permanåle, skal du huske at holde dem rene (som en ørering) da der ellers kan gå infektion i vævet omkring indstikket.

Begynd evt med at ringe/skrive til Peter. Så får du en god start på en forhåbentlig effektiv og tryg behandling af dine problemer.

Peters tlf/sms: 30405051 – mail: peter@massageihaderslev.dk

Læs mere om Peter her

Se priser på akupunktur her

Onlinebook din aftale her