Øvelser

Øvelser skal være præcise og målrettedeHvis øvelser er tilrettelagt rigtigt, er de et fantastisk bidrag til en proces, som skal linde – og meget gerne fjerne – dine smerter og problemer.

Igennem alle år, siden begyndelsen i 1989, har Peter Rasmussen, i sin virksomhed ‘RYGmekanikeren’ arbejdet med kombinationen af behandling og selvtræning. Nyeste skud på den efterhånden høje stamme af øvelses-programmer er en serie film, hvor de gode øvelser bliver demonstreret og man kan på den måde tydeligt se at man gør sine øvelser korrekt.

Siden 2013 har det været de to dygtige kvinder, Daniella Konczak og Camilla Nørgaard Nissen, som har demonstreret øvelserne og da RYGmekanikeren gik til filmen i 2018 var det med Camilla som ‘model’. Hun viser øvelserne på en måde så alle – med forsigtighed kan være med. Vi viser her en hel stribe eksempler på nogle tematiserede film.


Få dit eget program


Øvelser vil typisk indgå i de behandlingsforløb som tilbydes i klinikken. Man kan dog sagtens få et øvelses program uden at være i et behandlingsforløb. Her vil en rigtig god måde at gøre det på, være at udfylde et SIGNALSKEMA – så kan Peter Rasmussen ud fra dette skrue programmet rigtig sammen. Og du kan roligt gøre det – det er gratis og bliver i øvrigt slettet så snart det er udleveret.

Her kommer de nævnte eksempler:

Tema: Ryg og lænd


Tema: Nakke og skuldre


Tema: Ben


Tema: Skulder og bryst


Tema: Hofte og bagdel


Tema: Mave og underliv


Tema: Piriformis og iskias


Tema: Nakke, skuldre, mave og underliv


Du kan se en masse specifikke øvelser fra Camillas træning i den solbeskinnede Haderslev Dampark her

Back To Top