Din massage

Din massage


Der er somme tider nogle, som spørger: Masserer du hårdt eller blødt? Gør det ondt? Kan jeg holde til det?

Og svaret er: Ja.

For massage kan nemlig være hård, blød, aggressiv, passiv, nænsom, dyb, let – og meget mere. Der findes mange teknikker indenfor massage og hvilke vi vælger, kommer an på hvad der passer bedst lige præcis for dig.

Der findes mange steder, hvor man som klient eller patient skal passe ind i ‘en eller anden skabelon. Men ikke i min klinik.

Jeg VIL bruge mine mere end 30 års træning i, at massere, til at tilbyde dig lige præcis den massage, som synes at virke bedst for dig.

Det er vigtigt at huske at, massage ikke i sig selv er helbredende. Den helbredende og helende evne findes i kroppen, og massagen skal hjælpe kroppen til at kunne hele og helbrede. Massage er således en kommunikerende behandling. Og man kommunikerer bedst ved at udvise respekt og hensyn.

Det betyder ikke at massage ikke kan gøre ondt. Det kan det sagtens, men smerten bør være en ‘positiv smerte’. Man skal kunne sige “Ahh hvor gør det ondt” eller “Av hvor gør det godt”. Så virker det.

Hvis du tidligere har haft svært ved at få et godt resultat med massage, kan man let tænke: ‘Massage duer ikke til mig’. Men sådan behøver det ikke være. Måske er det bare den type massage du har prøvet, som ikke duer til dig.

Er du i tvivl, så synes jeg du skal kontakte mig. Så kan vi tage en snak om, hvad der er af muligheder. Og hvordan du kan prøve dem af.

Hilsen

Back To Top