Oversigt

Oversigt over behandlingerMASSAGE

Massage kan være en hulens masse ting, men allervigtigst er det naturligvis at det er DIN massage. Den skal være tilpasset dine behov og den måde din krop kan rumme massagen, tage imod den og bruge den til at hele sig.

Men i udgangspunktet er massagen det som man kalder ‘Fysiugisk massage’. Man kunne måske også kalde det ‘behandlingsmassage’. Det er altså ikke luksus ‘nusse’ massage, men er en reel behandling. Det betyder også at massage kan gøre lidt ondt. Det som man sigter efter er dog den såkaldt ‘positive’ smerte. Man skal kunne sige ‘Av hvor gør det godt’ eller ‘Ahh hvor gør det ondt’. Så arbejder vi på kroppens præmisser.

I det hele taget bliver der behandlet med respekt. Vi gør ikke noget VED kroppen, men noget MED kroppen. Hvis man lykkes godt med at arbejde indenfor kroppens råderum, så vil råderummet vokse og derfor vil vi kunne arbejde dybere og mere intenst.

Andre massage former end fysiurgisk massage kan indgå. Det kunne fx være triggerpoint massage eller elementer fra kranio sacral terapi. Alt efter hvad der giver mening.

Massagen kan have forskelligt tema. Det kunne være smertelindring, afstressning, afspænding, gravid massage, efter fødsels massage osv.

Af praktiske grunde er massagen – i booking systemet og prislisten – inddelt i tidsfaser. Ca 30, ca 45, ca 60, ca 75 og ca 90 minutter.

Hvis man har et konkret og isoleret problem (en øm skulder, en ryg som gør ondt, iskias smerter etc) kan 30 minutter fint bookes.

Hvis der er flere problemer i en sammenhæng (fx lænd, ryg, nakke, bryst) er det fint at vælge 45 minutter.

Hvis der er særligt mange problemer eller vi har særligt behov for at kunne forklare og undersøge tingene så er det godt med 60 minutter at arbejde i. Det er også en rigtig god idé hvis man er meget urolig, stresset, ked af det.

Hhv 75 og 90 min massage vælges sjældent. Her er det ofte når der kombineres med fx akupunktur at det kan give mening.AKUPUNKTURDer findes et utal af akupunktur systemer, som naturligvis har den ting til fælles, at man behandles med nåle.

Peter Rasmussen arbejder grundlæggende med tre systemer, som dog er flettet en del ind i hinanden. De bliver kort beskrevet her, men du kan vælge AKUPUNKTUR i menuen her på siden, og læse meget mere om de tre systemer.

Til behandling af smerter, og i denne sammenhæng er det i princippet alle slags smerter man kan behandle, arbejder Peter med systemet ‘BMS Painkiller akupunktur’. BMS står for Body Map System. Det er et akupunktur system, som bygger på forskellige klassiske systemer, ikke mindst ¨Master Tung akupunktur’. Systemet er udviklet igennem mange år af den kendte danske akupunktør, Peter Cole, i branchen kendt som ‘Painkiller’. Det epokegørende i BMS akupunkturen er, at man på baggrund af smertens placering kan beregne nålenes indstik. Samtidig har systemet de fordele for klienten, at der anvendes meget små og tynde nåle, der kommer aldrig nåle i torso og aldrig nåle der hvor du har ondt.

Til behandling af stress samt psyke (fx uro, angst, nervøsitet, tankemylder, dårlig søvn osv) anvendes et system med nåle i ører, pande og skalp (hovedbund). Også her anvendes særdeles små, tynde og bløde nåle.

Til behandling af et utal af specifikke lidelser bruger Peter en akupunktur med ‘Master Tung’s Punkter’. Master Tung var en meget stor skikkelse i akupunkturen. Han udviklede et væld af ‘protokoller’, som behandler en meget lang række sygdomme og lidelser. Tungs nåle sidder i hænder, fødder, ben, arme, ører og hoved. Aldrig i torso. Tungs akupunktur er en meget præcis og elegant form for akupunktur med meget få gener.

Hvis du klikker ind på AKUPUNKTUR i menuen her på siden kan du læse meget mere om de tre akupunktur systemer.

Når du skal booke din akupunktur – eller finde den i prislisten – så vær opmærksom på dette:

Uanset om du har behov for BMS akupunktur, stress-psyke akupunktur eller akupunktur med Master Tungs punkter, så er bestillingen den samme.

Det er almindeligt, at man har behov for flere gentagelser af sin behandling. Og det betyder at gentagelser bliver ‘lettere’ da vi allerede har lagt en strategi. Derfor bliver gentagende behandlinger også lidt billigere. Det kan du se både i prislisten og når du online booker.

I Peters klinik findes et særligt nålelokale men kan sidde i, hvis man er tryg ved sine nåle og sin behandling. Dette lokale er i online booking og prisliste benævnt ‘Lokale 2’. Behandling her er meget billigt.

Endelig findes der mulighed for at komme på et valgfrit tidspunkt og blive behandlet med såkaldte ‘standard protokoller’ Det kan man sammenligne lidt med det som mange kender som NADA. Disse standard protokoller kunne godt være NADAs protokol, men også fx rygestop, behandling for sukker afhængighed, behandling af hedeture og meget andet.

Det kan meget let virke uoverskueligt og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte Peter på sms/tlf 30405051 eller mail peter@massageihaderslev.dk og få mere information.

Hvis du har angst/skræk for nåle, så lad være med at droppe tanken om akupunktur. Tag kontakt til Peter og hør, hvordan vi kan arbejde med din skræk/angst.


KOMBI BEHANDLING

Når de kombineres rigtigt er massage og akupunktur det perfekte match.

Kombi behandling kan – i prislisten og på online booking – findes i 30, 45 og 60 minutters versioner. Aftal gerne med Peter, hvad du skal booke.

FORLØBSBEHANDLING

Når man har store, længerevarende problemer med smerter, gener og begrænsninger, så kan de nok kun løses i det, som i denne klinik hedder ‘Forløbsbehandlinger’.

I et behandlingsforløb kan vi arbejde med både mål og delmål. Vi kan arbejde med problemerne i deres helhed og foretage diverse prioriteringer. Vi kan lade mange forskellige elementer indgå i forløbet.

Betingelsen for at en behandling er en forløbsbehandling er, at der foretages minimum seks behandlinger indenfor en periode på tre måneder.

Aftal forinden med Peter, hvad du skal booke af tid. Men forløbsbehandlinger findes i såvel 30 som 45 og 60 minutters versioner.KLIPPEKORT

Til langt de fleste behandlinger findes klippekort. Et klippekort kan have seks eller 10 klip. På klippekort med seks klip er én behandling gratis. På klippekort med 10 klip er der to behandlinger gratis.

Klippekort betales ved første behandling.

SÆRLIGE RABATTER

Studerende, pensionister og børn under 13 år kan få en rabat på 35%. Dette skal dog aftales på forhånd og det kan være påkrævet med dokumentation. Til brug ved din onlinebooking modtager du en rabatkode du kan anvende.


Back To Top