Smertebehandling med BMS Painkiller akupunktur

BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur er udviklet af den kendte danske akupunktør, Peter R. Cole (i akupunkturverdenen kendt som ‘Painkiller’). Som stort set al akupunktur har også BMS akupunkturen sine dybe rødder i den klassiske kinesiske akupunktur.

Flere ting gør BMS akupunkturen særlig. Blandt andet, at det er lykkedes for Peter Cole, at tage det bedste fra forskellige klassiske systemer og forene det i en særdeles effektiv og hurtig behandlingsform. Det er især Master Tungs akupunktur, som har givet inspirationen til BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur, og ligesom hos Master Tung foretages der i BMS alene indstik til underarme, ben, hænder, fødder samt i sjældne tilfælde i øre samt skalp.

Det har taget Peter Cole mere end 15 år, at udvikle BMS ‘Painkiller’ ® akupunkturen, men i dag står han med et helt unikt system, som tillader akupunktøren at beregne sig frem til nålenes placering. Dette sker via et særligt ‘koordinatsystem’ – som også har lagt navn til akupunktur systemet ‘Body Map System’.

 

Alle typer smerter

I princippet behandler BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur alle typer smerter. Akupunktur er nemlig i mindre grad ‘interesseret’ i, hvad smerten kommer af og i højere grad hvor den præcist er placeret og hvor slem den er.

INGEN nåle i BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur sættes der, hvor man har sin smerte. Der findes INGEN lokale indstik, som det hedder. Dette har b.la den fordel, at akupunkturen aldrig forværrer tilstanden.

Der behandles enten via referencepunkter til smertepunktet eller såkaldt ‘anatomisk’. Det er hvis man fx behandler et knæ fra et andet eller en albue fra den modsatte albue. Anatomisk behandling lader sig, af gode grunde, ikke altid gøre. Ofte kombineres de to teknikker.

Let at komme til

Da alle nåle i BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur sættes i underarme, underben, hænder, fødder, ører og skalp, vil man typisk kunne behandles uden at skulle afklædes. Man kan typisk også behandles siddende eller stående.

Dette kan være en fordel for behandlingen, idet man meget gerne må være aktiv i det smertende område, hvis det er muligt, imens nålene sidder i. Behandler man fx et knæ via klientens albuer, vil det være en fordel af han/hun går rundt med sine nåle i.

Normalt vil behandlingen forløbe på denne måde:

Akupunktøren får information om smertens placering og styrke. Han sætter de første nåle i referencepunkter, og klienten føler efter om smerten letter. Når den ca halveres er nålene på plads og skal sidde i, i 30 minutter, hvorefter de tages ud og behandlingen er slut.

Smertelindring vil meget ofte kunne mærkes omgående, men kan dog også godt komme hen over de efterfølgende dage.

80% tager godt imod

Statistikken viser at mindst 80% af os alle sammen tager godt imod akupunkturen. De resterende gør det i ringe eller ingen grad. Når man møder dette er der ikke så meget at gøre andet end at forsøge en anden behandlingsform.

Se priser på BMS ‘Painkiller’ ® akupunktur her

Læs om akupunktøren her

Onlinebook din behandling her

Læs om BMS akupunkturskolen her