Kontakt os

MASSAGE i Haderslev har åben efter aftale.

Sådan kontakter du os:

MASSAGE i Haderslev, Storegade 11b, 1. 6100 Haderslev. mail@massageihaderslev.dk

Eller direkte til massørerne:

Lone Tang-Andersen 30324069 – lone@massageihaderslev.dk
Onlinebook en tid ved Lone

Peter Rasmussen 30405051  peter@massageihaderslev.dk
Onlinebook en tid ved Peter

Vores historie
MASSAGE i Haderslev blev etableret tilbage i 2007. Makkerparret René Holm og Peter Rasmussen etablerede klinikken på Simmerstedvej 79. René var uddannet året før, imens Peter tog sin uddannelse helt tilbage i 1989. Han hare stort set lige siden drevet klinik i Vojens – blandt andet i mange år hos Santé.
I 2009 gik René og Peter i partnerskab med Uffe Nannberg og rykkede til adressen Vinkelvej 15. Her rådede teamet over to lokaler og Lone Tang-Andersen kom til.
I 2014 rykkede MASSAGE i Haderslev, som nu bestod af tre behandlere – Lone, Uffe og Peter – til adressen Storegade 11b, 1. i Haderslev, som er langt større lokaler. Her har hver behandler sit lokale og kan således arbejde fulltime.
I 2016 forlod Uffe Nannberg teamet for at prøve eventyret i Brasilien. Hans andel blev overtaget af Kristina Albers. Per 1. maj 2018 forlod Kristina Albers så atter MASSAGE i Haderslev, som i første omgang fortsætter som et parløb.

MASSAGE i Haderslev er et klinikfællesskab. Selvstændige behandlere samarbejder under en fælles samarbejdsaftale. Det er MASSAGE i Haderslevs vision altid at have sine klienter i centrum. Vi ønsker at tilbyde professionel behandling af høj kvalitet.