Andre siger

Det siger andre…

HER KAN DU LÆSE HVAD FOLK HAR SKREVET OM KLINIKKEN PÅ FX FACEBOOK, GOOGLE OG INSTAGRAM
Jeg anbefaler alle at give sin mening tilkende. For på den måde at hjælpe andre, som skal finde en løsning på de behov de måtte have.
Jeg gengiver ALLE de indlæg jeg får, uanset om de er positive eller negative.
Du kan også give karakterer på sociale medier, fx på facebook. Her har vi faktisk 5 stjerner ud af 5 mulige. Du kan også sende dit indslag på en mail. Tusind tusind tak til jer!


Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på Instagram

Opslag på Instagram

Opslag på Instagram

Opslag på Instagram

Opslag på Instagram

Opslag på Instagram

Kira Christensen:
En dejlig kop kaffe på en kold med strålende solskins tirsdag midt i marts. Senere skal jeg til min næste skulderbehandling hos Peter Rasmussen, “Massage i Haderslev”. 5 behandlinger, og jeg kan nu med ro i sindet sige, at smerterne i min skulder er væk. FANTASTISK!
Tak Peter Rasmussen jeg vil anbefale dig til hver og en, fordi du kan noget helt særligt!!


Mai-Britt Aastrup Jørgensen:
Vil bare lige give mine varmeste og bedste anbefalinger til Peter!!! Gang på gang viser du, hvor professionel og dygtig du er, hvor helhedsorienteret du anskuer alle problemstillinger og hvor meget hjerte du har med i dit arbejde! Du er ikke bare et fantastisk menneske med et hjerte af guld, du arbejder også for at ændre samfundets tilgang til sygdom og sundhed og du inviterer alle ind i dit åbne sind. Et besøg hos dig tanker op i både krop og sjæl og man føler sig en lille smule rigere hver gang! Så tak Peter for alt gennem årene……Gid verden havde flere som dig!


Opslag på Instagram

Liann Korsgaard Terp Nielsen:
Peter er uden tvivl en af de mest professionelle massører jeg har mødt. Han forstår at lytte til ens problematikker, og finde ud af hvor ens smerterne i virkeligheden sidder, og så er han rigtig god til at forklare inden, undervejs og efter. Og så er han sådan et behageligt og sjovt menneske, som jeg vil anbefale til alle! Tak for dig, Peter!


Opslag på facebook

Yvonne Pedersen:
En lille mand med stor kraft!


Michelle Griepentrog:
Min kæreste har døjet meget med ryggen og og kunne ikke sove til vækkeuret ringede. Vi prøvede massage ved Peter. Det hjalp super godt på min kæreste, men han havde stadig så ondt efter en uges arbejde. Vi prøvede derfor akupunktur ved Peter og det må siges at have en rigtig god effekt. Min kæreste har næsten aldrig ondt mere og kan sove til uret ringer i hverdagen. Jeg vil helt klart anbefale Peter til akupunktur.


Opslag på facebook

Opslag af Maiken Ranlev på facebook/Instagram

Gitte Henriksen:
Min iskias sad i klemme, jeg gik i nogen tid og led med mange smerter. Så fik jeg kontaktet Peter, jeg fik en tid til dagen efter. Jeg fik en super behandling og går nu smertefri rundt. Tak for fantastisk og professionel behandling. Kan varmt anbefales.


Opslag på Instagram

Ipek Sahin:
Peter er super dygtig og så har en stor faglig viden om kroppens anatomi. Plus så er han bare super rar.


Opslag på Instagram

Eva Reinhart:
Man får en god service og kvalitets behandling. Peter er altid smilende og i godt humør. Han har fjernet min spændings hovedpine og andre skavanker. Fortryder ikke en eneste gang på den briks.


Jane Jørgensen:
Har i dag været ved Peter for første gang. Han er om nogen, den bedste behandler, jeg har mødt på min lange vej, af forskellige behandlinger og behandlere.
Han har så stort et indblik i hvad der sker i ens krop, ja faktisk større indsigt end en selv. Jeg var Blown away, efter første konsultation og jeg glæder mig enormt meget til de fremtidige behandlinger.


Maiken Fehse Ranlev:
Stor tak til Peter for en gang Ro i kroppen massage. Det var en virkelig god oplevelse, og det er længe siden jeg har følt mig så afslappet.


Opslag på Instagram

Mai_Britt Jørgensen
Tak til fantastiske Peter for hjælp til min datter på 15 år som i flere år har haft børnemigræne med aura (synsforstyrrelser). Hun har tidligere gået til behandling hos neurolog men desværre uden at kunne fjerne migrænen. Hun var begrænset i både skolegang, oplevelser ud af huset, vennebesøg, lejrture m.m. fordi et anfald kunne opstå meget pludseligt. Hun har nu gået til behandling hos Peter lidt over at halv år hvor hun får massage og akupunktur og har ikke haft et eneste anfald siden hun startede Peters behandlinger!! Det har været vildt fantastisk og det er skønt at se en ung pige blomstre og kunne deltage i alle oplevelser uden begrænsninger! Tilmed er hendes rygsmerter forsvundet (smerter som læger ikke kunne forklare) OG hendes meget uregelmæssige menstruationer (kraftige og hver 14. dag) er blevet regelmæssige (Noget lægerne heller ikke kunne hjælpe med pga migræne og aura) Så alt i alt har vi fået en glad pige der bare har det godt og fortsat får behandling hos Peter hver 14. dag????????Så kæmpe stort tak og evig taknemmelighed til fantastiske Peter


Opslag på facebook

Melleh Bønning Larsen:
Må indrømme at jeg er imponeret!
Efter flere dages uudholdelig smerte i ryggen, ikke engang at kunne samle mine sko op fra gulvet. Til efter 60 minutter hos peter, at kunne samle mine sko op, og holde det ud. Der er lang vej endnu, men det her, det var det største skridt på vejen. Jeg er ikke i tvivl om, at Peter kan fjerne største delen af mine skavanker hvert fald. Stor ros herfra! Glæder mig til behandlingsforløbet, og flere wow oplevelser, for er sikker på at dette ikke var den sidste…


Opslag på Instagram

Helene Lassen Leerskov Rasmussen:
Peter Rasmussen er meget dygtig!


Anette Bomme Sørensen:
Skønne mennesker, der virkelig kan hjælpe én.


Opslag på Instagram

Malene Frost:
Super godt tilfreds, jeg var faktisk så nervøs for at skulle derind at jeg tilbød min søster mit gavekort, men er så glad for at jeg tog mod til mig?? takker Peter for en suveræn behandling.


Opslag på Instagram

Carina Underbjerg Hansen:
Jeg kan kun sende min varmeste anbefaling. Bonusinfo, så bliver man altid mødt med et smil.


Opslag på facebook

Anne Ulrich Kristensen:
Peter har på få behandlinger fjernet mine ischias smerter og muskelspændinger i ballerne. Man bliver altid mødt med godt humør og en høj grad af professionalisme.


Opslag på facebook

Henriette Nissen:
Har både været hos Lone, hvor jeg fik full body afspændings massage, super dejligt og absolut ikke sidste gang. Og så har jeg gået hos Peter med en lænd der gjorde afsindig ondt, og efter noget tid gik jeg igen som en på min egen alder. Kan varmt anbefale begge to.


Opslag til facebook

Mette Schmidt Holst:
Fantastisk sted. Efter behandling har kroppen det så godt.


Opslag på Instagram

Opslag på Instagram

Maja Grevsen:
Peter er en tryllekunstner.


Pia Mai Mortensen:
Peter er den dygtigste og mest engagerede behandler, jeg nogensinde har haft med at gøre.


Opslag på Instagram

Mattea Jørgensen
Hej alle jeg hedder Mattea Jørgensen og er 9 år. Nogle gange føler jeg mig rigtig stresset og bliver sur og så kan jeg ikke holde ud at være sammen med andre mennesker. Når jeg har fået Peters nåle i, så bliver jeg glad og har det rigtig godt i lang tid efter. Det er ligesom om min hjerne falder til ro og jeg får ro i min krop? Jeg kan bedst lide de blå nåle og at Peter er god til at sætte dem i uden det gør mega ondt. Peter er altid sjov og sød og jeg glæder mig altid til at komme til ham. Jeg håber at andre børn også kan komme til ham og få hjælp fordi at det er dejligt at være glad indeni. Tak Peter fra Mattea


Opslag på facebook

Lisa Bertz Thomsen:
Peter er super dygtig. Vi er mega glade for Peters evner – han er en mirakelmager. Vores datter havde prøvet næsten alt, uden den store virkning, før hun kom til Peter. Efter få behandlinger var der tydelig fremgang, men det er et langt sejt træk, som langt fra er overstået. Vores datter har meget store gener efter en mulig hjernerystelse for et år siden og er langt fra den aktive pige, hun var, men nu er der lys for enden af tunnelen. Takket være Peter!


Opslag på Google

Livia Sheila Fie Bang:
Kan varmt – og helhjertet anbefale Peter.
Peter interesser sig for hele mennesket og ser en 110%.
Peter hjælper mig med nakke og rygspændinger samt hovedpiner der er så massive at jeg ikke har kunne se ud af øjnene.
Har været ved fysioterapeuter, kiropraktorer, og prøvet al verdens – intet hjalp.
Efter tre behandlinger ved Peter, er der allerede markant forbedring. Selv efter første behandling lettede mine uudholdelige hovedpiner.
Peter er ærlig omkring hvad han ser og mærker, samt om han kan hjælpe en. Det er trygt og hyggeligt inde ved Peter.
Derudover er tiderne forenelige med både arbejde – og familieliv. Kan derfor varmt anbefale Peter.


Opslag på Instagram

Marianne Maribo:
Kan give de bedste anbefalinger. Peter har hjulpet mig igennem den værste periode i mit liv med stærke smerter og føleforstyrrelser i ansigtet forårsaget af spændinger.


Opslag på facebook

Bente Bendixen Orbesen:
Super professionelt, og man bliver taget godt imod. Kommer gerne igen!


Opslag på facebook

Gitte Henriksen:
Professionel behandling, og man mødes altid med et smil og godt humør hos Peter. Det er nemt at få en tid.


Opslag på Google

Tina Jespersen:
Kan kun varmt anbefales, får altid en god behandling også i akutte situationer jeg har aldrig været mere tilfreds. Så der gives et stort 12 med pil op fra mig!


Helene Gormsen:
Peter har hjulpet mig flere gange med min nakke når den driller og giver spændingshovedpine. Det er altid nemt at få en tid hurtigt. 5 stjerner herfra.


Opslag på Google

Carina Krohn Elmelund:
Har, for meget længe siden, givet Jer 5 stjerner! Behandlinger hos Peter er en fornøjelse HVER GANG. Som den “heldige vinder” af sekretærnakke fra teenageårene, har Peter altid kunne få slået mine moyse-smerter ned.


Opslag på Google

Opslag på Google

Theis Christoffersen:
Lækkert.


Dorte Dam Jensen
Av på den gode måde.


Opslag på Google

Opslag på facebook


Vicky Brynja Valentin Jörgensdottir:
Stor ros til og de varmeste anbefalinger af Peter! I en alt for lang periode havde jeg hovedpine hver dag fra jeg stod op til jeg gik i seng. Peter har hjulpet mig til at hovedpine nu ikke er noget der påvirker min hverdag. Den øgede livskvalitet jeg har fået ved ikke længere at være plaget af smerter, irritation og energiforladthed er langt mere end de 5 stjerner værd! Ingen fortjener at bøvle med gener der kan afhjælpes.
Min største anbefaling lyder herfra.


SMS fra klient

Camilla Lyng Walther:
Jeg kan virkelig anbefale Massage i Haderslev.
Peter er virkelig dygtig. Man får en kanon god vejledning af ham, og man er slet ikke i tvivl om at han brænder for sit arbejde, og for at hjælpe der hvor han kan.
Mit forløb hos Peter har virkelig gjort en stor forskel i mit liv.
Massage i Haderslev, ligger i nogle dejlige lokaler, og når man først har været der en gang, kommer man 100 % igen.


Opslag på facebook

Opslag på Google

Opslag på Google

Louise Nørgaard:
Jeg er i gang med et forløb ved Peter, hvilket jeg kun kan anbefale! Han er så dygtig og professionel! Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.


Dorte Dam Jensen:
Peter er en ener. Professionel, skaber tryghed,og ved hvor skoen trykker.
Mine spændinger og hovedsmerter fjerner han simpelt hen.


Opslag på facebook

Nickita J. R. Hinrichs:
WOW WOW WOW
“Der er lys for enden af tunnelen, man skal bare tro på det og være villig til at ændre små ting i hverdagen”

– Det har hjulpet mig!
Jeg har i knap 5 år, on/off lidt af hovedpine/migræne efter et kraftigt cykelstyrt. Hvor jeg har været i behandling med akupunktur, fysioterapi, kost, forskellige præparater og behandlinger på sygehuse.. Men intet har haft hjulpet mig og lægerne har ikke kunne være behjælpelige med at finde en løsning til at afhjælpe problemet…
MEN MEN MEN!! I marts 2016, udloddede Peter en konkurrence om at kunne komme i et forløb hos ham, hvilket jeg var heldig at vinde.
Vi startede op med 2 gange i ugen over mange måneder, hvor jeg kom ned for at blive løsnet op både på ryggen, nakken og brystkassen – første gang at nogen har tænkt at der skulle gøres noget på begge sider af kroppen.. Jeg fik forskellige øvelser af Peter og efter nogle måneder satte vi massagetiderne ned, da anfaldene var dalene.

Jeg har hele tiden vidst at for at det skulle batte noget, så skulle jeg også selv gøre en indsats, men det er bestemt ikke nemt, når energien har forladt en.. Men efter nogen tid, begyndte energien at komme igen og jeg fik kigget både på kost og motion og prøvede at give den en skalle (nogle dage bedre end andre, grundet manglende energi) og det skal lige siges at det virker!
I oktober 2016 startede jeg i praktik 7 km udenfor Haderslev, hvor jeg cyklede frem og tilbage, og med dette i kombination med massage fra Peter så er der virkelig blevet sparket røv!!

I perioden fra oktober og til idag har jeg sammenlagt haft 14 dage med hovedpine/migræne!!! Jeg er altså gået fra at have kraftige smerter hver eneste dag og migræne flere gange i måndeden og intet kunne foretage mig, ingen energi til noget – andet end lige at holde min skolegang ved lige og så hjem at sove… Til at have 99,99% overskud til skolen, veninder, familie og vigtigst af alt = MIG SELV!!
Jeg er ikke helt fri af smerter, men jeg har fundet brugbare metoder, til at kunne mestre smerterne når de er tilstede.
Jeg havde aldrig drømt om at komme ud på den anden side igen! Jeg er så evig taknemlig til Peter for hans hjælp! TUSIND TAK!


Opslag på Instagram

Anonymt indlæg:
Normalt er det en regel, at alle skal lægge navn til deres indlæg på denne side. Her kommer en undtagelse.
Grundene til at vi har valgt at bringe dette indlæg er to. Dels at afsenderen insisterede på at det skulle bringes og dels at vi fuldstændig forstår hvorfor navnet på afsenderen ikke må komme frem. Som hun selv skriver, så har hun lavet dette indlæg i håbet om at hjælpe andre i samme situation som hende selv. Læs indlægget her:

Om at få friheden tilbage


Opslag på facebook


Opslag på Facebook

Opslag på Facebook

Opslag på Facebook

Opslag på Instagram

Joan Hansen:
Er i gang med et forløb ved Peter. Han er yderst professionel i sit arbejde. Hans behagelig måde at være på, gøre en trygge og godt tilpas. Takket være ham, har jeg fået det meget bedre på kort tid.


Sabrina S. Sørensen:
Tak Peter, fordi du endnu engang har reddet mine skuldre!


Opslag på Instagram

Charlotte Woldemar:
Super god behandling med sikker effekt hver gang.


Opslag på facebook
Opslag på facebook

Louise Siersbæk Hansen:
Gennem flere år havde jeg spændingshovedpine stort set dagligt. Jeg har modtaget mange behandlinger af mange forskellige i både den medicinske og senere den alternative verden uden den store effekt. Da jeg kom i kontakt med Peter, havde jeg næsten mistet troen på, at jeg kunne hjælpes. Men efter målrettet behandling af Peter, er jeg i dag stort set hovedpinefri. Uden medicin og uden hokus-pokus, men med massage og daglige øvelser. Hermed mine varmeste anbefalinger.


Opslag på facebook

Sasja Fogh:
Under min graviditet fik jeg massage hos Lone pga bækkenløsning. Det hjalp helt vildt og det var en dejlig afslappende oplevelse at lytte til musik og rindende vand mens Lone med kyndige hænder masserede spændingerne væk.
Efter fødslen trak jeg den lige lidt for længe – eller nok i virkeligheden alt, alt for længe. Så det var først da jeg havde en temmelig smertende låsning i lænden og en recept på migræne medicin som jeg alligevel ikke måtte tage pga amning, at jeg fik taget mig sammen til at få en ny tid – akut tid, selvfølgelig for nu gjorde det bare SÅ ondt. Peter havde en tid samme dag – heldigvis. Det blev starten på et rigtig rigtig godt forløb. Jeg troede ellers at jeg bare lige skulle ha en enkelt gang – måske to og så var den ged barberet.
Men uden særligt mange ord fik Peter “overtalt” mig til at gøre behandlingen helt færdig og heldigvis for det! Jeg har ikke haft migræne eller spændigshovedpine i over en måned. Mine læsebriller har jeg lagt væk og det er lige før at jeg (hvis jeg ville) kunne begynde at danse salsa. De SI-led der før var helt låste er nu igen blevet mobile. Jeg har fået 6 behandlinger – vil tro at der lige skal følges op på det en gang eller to, før jeg kan kalde mig helt helbredt. men der er ingen tvivl om at jeg vil anbefale Peter til andre der døjer med migræne eller bækkensmerter. Der er absolut INTET wellness over det – til gengæld får man udleveret et personligt træningsprogram og med egne øvelser og og massage i skøn forening så virker det, sgu!


Cecillie Reinholdt Weber:
Er fuldstændig mind blowed over den behandling jeg indtil videre har fået af Peter! Wauw! For første gang har jeg fået klarhed over hvad der egentligt er galt og at det kan altså blive løst! Og så er det jo bare en bonus at han har SÅ fed en personlighed at man føler sig tryg for første øjeblik! Kanon oplevelse fra en der (heldigvis) har et par gange tilbage.


Opslag på Instagram

Marianne Stockfleth:
Jeg giver gerne Peter et kald når jeg har brug for massage pga muskelspændinger. Dette har haft stor betydning for mig det sidste halvandet års tid. Jeg har færre tilfælde af migræne og så er jeg blevet mester til at mærke efter min krops signaler. Peter giver altid gode råd og hjælper mig altid tilbage i balance. At jeg får massage hos Peter, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, og jeg kan derfor kun anbefale Massage i Haderslev. Det er sundt for din krop og sjæl!


Opslag på facebook

Bianca Krogh Nielsen:
Det bedste sted man kan være. Den bedste massage man kunne ønske sig.


Suzan Almaz:
Super tilfreds allerede efter første behandling. Glæder mig til de efterfølgende behandlinger.


Jeanette Jensen:
Simpelthen en fantastisk behandling..! Efter at have trukket den måske lige længe nok med en iskias nerve i klemme bliver jeg anbefalet at tage kontakt til Peter – jeg når næsten kun at trykke send på beskeden før der tikker en tid ind til to dage efter. Jeg kunne næsten ikke gå da jeg kommer derind men på vej ud gik det allerede meget bedre..!!! Der bliver virkelig lyttet på hvad man fortæller.
ange tak Peter for din fantastisk behandling.


Opslag på Instagram

Frank Dale Pedersen:
Peter reddede min lægmuskel og dermed deltagelse, få dage inden Xterra cross triathlon i august altid super service.


Jenny Patriksson:
Et rigtigt godt og hyggelig sted. Bliver godt taget vare på og behandlingen rettes efter hver enkelt. Det eneste minus er at der er kun adgang via en trappe. Det er jeg ikke så vild med, da det er lidt problematisk for mig. Men op ad trappen kommer jeg på en eller anden måde. Alt for at få proffessionel massage.


Louise Michaelsen Thygesen:
Har både været til behandling hos Peter og Uffe! Super tip top.


Opslag på Instagram

Cathrine Frederiksen:
Helt igennem fantastisk oplevelse. Personalet er så søde og Peter hjælper mig virkelig meget med min migræne! Jeg vil helt sikkert anbefale dette sted til ALLE!!


Louise Camilla Gravlev:
Er så taknemmelig. Bare det at kunne sove hele natten igen er fantastisk.


Carsten Engberg:
Yderst kompetent og glimrende informationer og vejledninger. Ikke sidste gang vi besøger jer.


Opslag på Instagram

Mai Britt Stusvik Jensen:
Peter er fantastisk dygtig og har hjulpet mig af med mine daglige smerter. Det er jeg ham evig taknemlig for!!


Bente Aaskov:
Kan varmt anbefales for både skader og spændinger.


Opslag på InstagramIndtjekninger i klinikken


Opslag om puder

Mai-Briit Aastrup Jørgensen
Kan VARMT anbefale Peters puder både til nakke og som støttepude. Alle i familien har en og flere af os har støttepuden også. Vi oplever alle at nattesøvnen er blevet bedre og at hele kroppen føles mere udhvilet……..Så en god (og billig) investering i sin nattesøvn kan anbefales til alle……..Kh fam. Jørgensen ????????????


Opslag på facebook

Modtaget på sms

Opslag på facebook

Opslag på facebook

Opslag på facebook


Opslag på Instagram

Back To Top