Om akupunktur

Om akupunktur

Akupunktur der dur

Akupunktør Peter Rasmussen tilbyder:

Smertebehandling med BMS ‘Painkiller’® akupunktur (Læs om akupunkturen her)

Behandling af specifikke lidelser med Master Tung akupunktur (Læs om akupunkturen her)

Behandling af stress og psyke med BMS akupunktur ® (Læs om akupunkturen her)

Kombi-behandling – massage og akupunktur (Læs om kombi-behandling her)

Disse smerter kan behandles:

I princippet alle smerter – fx hovedpine, migræne, smerter i hoved, smerter i hals/nakke, smerter i skuldre, smerter i bryst, smerter i ryg og lænd, smerter i led som hofte, bækken og balder, smerter i ben og fødder samt arme og hænder, musearme, tennisalbuer, hælspore og seneskedehindebetændelse/skinnebensbetændelse. Smerter i mave og underliv, fx menstruationssmerter. Og meget mere.

Disse lidelser kan behandles:

Barnløshed, hedeture, ødem, astma, fordøjelsesproblemer/forstoppelse, uregelmæssig menstruation, gener ved overgangsalder, graviditetskvalme, søvnløshed, akne, for højt blodtryk og meget meget mere

Disse stress/psyke tilstande kan behandles:

Angst, depression, nervøsitet, urolig søvn, tankemylder, mareridt, eksamensangst, stress og meget mere.

Generelt:
Langt de fleste – mere end 80% – giver god respons på akupunktur og kan derfor hjælpes via behandlinger. Akupunkturen er effektiv og virker ofte øjeblikkeligt. Der er ikke risiko for forværring af lidelse/smerter da der ALDRIG stikkes lokalt (altså der, hvor man har sit problem).
Alle indstik finder sted i underarme, hænder, ben, fødder, ører og skalp. Altså ALDRIG i torso, ansigt og underliv. Dette gør behandlingen ekstra sikker.

Hvis du skal behandles:
Kom i god tid til din behandling. Hvis du er klædt løst tøj, som kan ‘smøges’ op til albuer og knæ, vil du ofte slet ikke skulle afklædes under behandlingen. 
Du skal være ‘frisk’ når du skal behandles (altså ikke have feber/være syg), og du skal have spist og drukket lidt forud for behandlingen.

Du skal IKKE behandles, hvis du…

er syg (har feber og er utilpas), er anorektiker, er hjertepatient, er diabetiker, er misbruger/alkoholiker eller er gravid (dog kan du behandles for graviditetskvalme). Hvis du er bloddonor vil behandling give dig en karantæne i Blodbanken på fire måneder.

Lidt om nåle
Hvis du ikke har fået akupunktur tidligere, kan tanken om at skulle stikkes godt være skræmmende. Og det bliver ikke meget mindre skræmmende, hvis man har blodprøver og vaccinationer som ‘referenceramme’. En nål, som bruges til en vaccination eller en blodprøve er ca 12 gange tykkere end en akupunkturnål.

De nåle vi anvender hos MASSAGE i Haderslev er de bedste man kan få. Vi køber dem hos Nordeuropas største forhandler (som ligger i Varde). Alle nåle er individuelt og sterilt indpakket og vi gør alt for at have den bedste nål til ethvert indstik. Det betyder b.la at nålene aldrig er tykkere og længere end nødvendigt.

Se priser på akupunktur her

Læs om akupunktøren her

Onlinebook din behandling her


Her kan du se forskellen på en typisk akupunktur nål og en typiske kanyle

Back To Top