Forklaringer

Se priser på behandlinger i prislisten

MASSAGEBEHANDLINGER A, B, C OG D
Behandlinger, som er afstressende, smertelindrende og god afslapning. Massagen er personligt tilpasset og tager udgangspunkt i såvel ønsker som behov.
Forskellen imellem behandlingerne er tidsforbruget. Typisk varighed er henholdsvis 30, 45, 60 og 90 minutter. Massage tilbydes af begge massører.

Yderligere forklaring: Massagebehandlingstyperne A, B, C og D spænder over behandlings- og wellnessmassage, der i høj grad er tilpasset dine behov og ønsker. Forskellen på de tre typer er alene tidsforbruget. Forbruget er henholdsvis ca. 30 minutter, ca. 45 minutter, ca. 60 minutter og ca 90 minutter.
Almindeligste type er ”B”, som passer godt til de fleste behov og ønsker. Hvis man har smerte og ømhed giver det tid til at få behandlet de ømme steder på en god måde og i et rigtigt tempo. Hvis man skal modtage wellness behandling kan det være vanskeligt at lave en god behandling på kortere tid end denne.
Behandling type A er typisk når man modtager flere behandlinger med relativt kort mellemrum. Så er det fint med 30 minutter. Type C – 90 minutters behandlingen – passer typisk til en fuld krops massage og til forskellige former for wellness massage.
Massøren hjælper meget gerne med at vejlede dig.

 

SMERTE BEHANDLING
Første skridt på vejen til smertefrihed er at anerkende at du har smerter og at du vil gøre noget ved det!
Mange tror at de skal leve med smerten og “Der er nok ikke noget at gøre ved det”. Men i langt de fleste tilfælde kan du blive hjulpet.

Når du kommer til os, vil vi ud fra en grundig samtale, sammensætte et behandlingsforløb. Forløbet tager hensyn til de mange sammenhænge, som kroppen styres af. I behandlingen vil vi anvende de teknikker, som vi tror på vil have den mest gunstige effekt på dine problemer,

Af smerter som typisk kan afhjælpes kan nævnes: Lændesmerter, menstruationssmerter, maveproblemer, ledsmerter, kramper, smerter ved skuldre og nakke, hovedpine osv. Ligeså kan overanstrengelse af muskler lindres.

Ondt i sjælen – f.eks depression: Også her er der muligheder for at finde forløsning.

 

GRAVIDITETSMASSAGE

Massage specielt tilpasset gravide er en fantastisk hjælp når kroppen bliver udfordret af den voksende mave og det som det fører med sig. Vi er uddannet til – og har grejet til – at gøre graviditetsmassage til en god oplevelse for dig. Mange smerter kan lindres og fjernes. Der findes både en 45 minutters og en 60 minutters version af vor graviditetsmassage. Graviditetsmassage tilbydes af begge massører.

Vi lever i en verden som er præget af travlhed og stress. I dag har de fleste gravide kvinder et travlt og hektisk arbejdsliv og ofte et lige så travlt socialt og privatliv.
Det er svært at finde den nødvendige tid og prioritering til at tage vare på sig selv i graviditeten. Massage kan give en pause i det travle liv og hjælpe den gravide med at komme i kontakt med sin krop og ikke mindst med sit barn.
Er du gravid og trænger til at slappe af? Så foreslår vi Afspændingsmassage for Gravide. Denne massage er specielt sammensat til den gravide krop og de belastninger din krop er udsat for under din graviditet. Der vil være mest fokus på dig men vi inddrager også din baby nogle få gange med nogle lette strøg på siden af maven. Hvis det er OK med dig ;o).
Hvordan bliver der plads til maven på briksen? Vi har en mega “pølle” så vi kan altid få dig stabiliseret – også når du ligger på maven (så længe du kan det).
Har du smerter i bækkenområdet? Nogle smerter skyldes problematikker vi ikke kan gøre noget ved. Det betyder så også at der findes smerter der KAN gøres noget ved. Før behandlingen vil vi sammen lokalisere dine smerter og vi sammensætter herefter den behandling vi mener, der kan gavne dig. Der er ikke en 100% garanti for at blive smertefri eller væsentligt nedsætte smerten – men det er tæt på.
Tips: Lone har taget kurset “Gravidmassage” ved jordemoder Bente Nørgård på Nordlyscentret i Silkeborg. Jordemoder og Massageterapeut Bente Nørgård og Massageterapeut Anne Neess har i fællesskab udviklet Nordlys Gravidmassage ved at forene massageterapeutisk ekspertise med mange års jordemoderpraksis, hvor massage har været anvendt med stor succes for de gravide kvinder.
Der vil være forskel i behandlingen (teknikker etc) hos de forskellige behandlere.

 

EFTERFØDSELSMASSAGE

Når fødslen er overstået, og du har en lille ny at bære rundt på – ligesom det går ud over nattesøvnen og der skal ammes. Ja, så kan du sagtens få behov for en god massage, der lindrer og giver ro. Efterfødselsmassage findes både i en 45 og en 60 minutters version. Efterfødselsmassage tilbydes af begge massører.

 

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING

Ansigtsbehandling hos MASSAGE i Haderslev har stor fokus på massage. Skønne produkter og grundig massage giver dig en fantastisk oplevelse. En ansigtsbehandling har en varighed på 60 minutter. Ansigtsbehandling tilbydes af Lone Tang-Andersen.

Massagen indeholder:

* Dybdegående ansigtsmassage i en lækker massagecreme.
* Afrensning i vidunderlige produkter fra MARIAS. Efterlader din hud med dens egne naturlige olier og silkeblød.
* Så følger en skånsom peeling, der bl.a fjerner døde hudceller og renser tilstoppede porer. Huden bliver synligt blødere, glattere og giver mere glød.
* Dernæst en fugtgivende maske med gode aldersforebyggende ingredienser. Du får en blød og glat hud med et ungdommeligt udseende.
* Blid massage af hovedbund, nakke, hals, decolleté og skuldre.
* Ny afrensning i skønne produkter.
* Så følger en alkoholfri mist, der med sine fantastiske ingredienser beskytter dit ansigt mod forurening og giver dig en synlig klar og frisk teint.
* Aldersforebyggende øjencreme der får huden omkring dine øjne til at fremstå fastere, friskere og mere ungdommelig.
* Intens fugtgivende og nærende dagcreme der afslutningsvis får din hud til at se og føles ungdommelig og næret med en sund glød.
Vi anvender udelukkende biodynamiske produkter fra MARIAS, som er i klasse for sig.

 

MASSAGE AF BØRN

Flere og flere børn får behov for massage. De lange skoledage, meget tid ved PC, tablets og mobiltelefoner sætter sine spor hos børnene, som ofte har nok at gøre med at vokse. Vi tilbyder massage af børn fra 6-13 år (herefter kan bruges ‘almindelig’ massage). Der tilbydes både en 30 og en 45 minutters børnemassage.

BEMÆRK: Børn skal altid ledsages af en myndig person når de skal til massage. Første gang må denne person meget gerne være en forældre.

Børnemassage tilbydes af begge massører. Begge massører har børneattester.

 

SPORTSMASSAGE

Sportsmassagen hjælper kroppen til at restituere hurtigere. Dyb massage af kroppens store muskler, dræner kroppen for affaldsstoffer og åbner op for en effektiv og hurtig restitution. Sportsmassage tilbydes af begge massører.

 

LUKSUS FODMASSAGE

Der er ofte meget stor lindring at hente ved skøn fodmassage med dejlige plejeprodukter. Fodmassage er inklusive et fodbad og findes i såvel en 45 som en 60 minutters version. Fodmassage tilbydes af Lone Tang-Andersen.

Mere om behandlingen: Har du aldrig modtaget en fodmassage før, skylder du dig selv – og dine fødder – at prøve det. Har du prøvet det før, ved du jo hvor vidunderligt det er!!!!
Selve behandling indeholder et lækkert fodbad. Vandet tilsættes en blødgørende fodsalt. Efter aftørring får du en grundig og dybdegående fodmassage. Til massagen anvender jeg en creme, specielt udviklet til fodmassage med særlig blødgørende effekt. Sagt på en lidt utraditionel måde:
Du får de blødeste barnenumse-fødder ;o)!!!!

Vi anvender udelukkende produkter fra MARIAS, som er biodynamiske og i en kvalitet helt for sig.

Behandlingen findes i en 45 minutters og en 60 minutters version.

 

AFSPÆNDINGSMASSAGE

I afspændingsmassage tages der sigte på at få kroppen til at slappe af og give dig en god oplevelse. Afspændingsmassage findes i såvel en 60 som i en 90 minutters version. Afspændingsmassage tilbydes af begge massører.

 

NADA BEHANDLING

NADA er øreakupunktur og består af 5 øreakupunkturpunkter i hvert øre, som aktiveres med små, tynde og sterile engangsnåle. Metoden er et recoveryprogram som bygger på Traditionel Kinesisk Medicin og som bruges til at regulere kroppens balance mellem Yin og Yang. NADA behandling hos MASSAGE i Haderslev tilbydes hos Lone Tang-Andersen.

Ved NADA-metoden er kroppens eget selvhelbredende og balancerende system i centrum og der arbejdes med kroppens egen energi. Når akupunkturnålene isættes, aktiveres punkterne. Påvirkningen omdannes til et signal, som sendes via rygmarven og det retikulære system til hjernebarken. Fra hjernebarken sendes impulser tilbage gennem nervesystemet til den responderende kropsdel. Hjernen forsøger, ved hjælp af organismens eget signalsystem (endorfiner, kortisol, hvide blodceller, hormoner m.m.), at lindre symptomer og skabe balance.
Øreakupunktur er en refleksterapi. Behandles et punkt i øret, sender nervesystemet impulser til det tilsvarende kropsområde.

Hvad er formålet med NADA?
Det primære formål med NADA er at øge effekten af den primære behandling. NADA understøtter og supplerer anden behandling og kan med fordel anvendes i krise- og katastrofesituationer, til lindring af symptomer som opstår af sygdom, til at dæmpe smerte, stress og angst, som hjælp til personlig udvikling eller til at fremme positiv adfærd, motivation samt fokuseret tænkning.

NADA kan reducere en række symptomer som eksempelvis:
* Stress
* Depression
* Søvnproblemer
* Angst
* Abstinenser
* Træthed
* Stoftrang
* Fysisk og psykisk uro
* Aggressiv adfærd
* Hyperaktiv adfærd (ADHD)
* Koncentrationsbesvær

 

STRUKTURERET SMERTELINDRINGSFORLØB

Når man lider af stærke smerter, som f.eks svære hovedpiner, migræner og mensessmerter, så vil smertelindrende behandling ofte kun have kortvarig effekt.

Når vi arbejder med et struktureret forløb fjerne vi fokus fra symptombehandling og går i stedet efter at bearbejde årsagerne. Et forløb består af en række behandlinger indenfor en given periode, kombineret med andre indsatser – b.la øvelser, træning osv. Der indledes med at lægge en plan. Struktureret smertelindringsforløb tilbydes af Peter Rasmussen.

 

ANTISTRESS BEHANDLING

Nyt behandlingskoncept, udviklet af Lone Tang-Andersen.

Stress relateret sygdom – Uro i kroppen – anspændthed – skuldre der sidder helt oppe ved ørerne – et skulderparti der føles som en betonklods – et hoved er higer efter ro og en stille stund uden tankemylder.
Kan du sige JA til alle eller bare nogle af disse punkter, så er denne nye behandling lige noget for dig og du bør overveje at bestille tid til Lones nye ANTI-STRESS behandling.
Behandlingen er yderst afslappende for krop og sjæl og er sammensat så din krop igen kommer til at mærke ro og harmoni. Du vælger selv om det skal være en helkropsmassage eller om vi skal koncentrere os om specifikke områder. Tiden er DIN og du og din krop er i centrum. Alt andet efterlades udenfor døren.
Vi starter med en kort samtale hvor vi bl.a. tilrettelægger massagen så den kommer til at passe til dig og dine forventninger. Selve massagen er en forholdsvis blid massage, der med de lange og rolige strøg virker dybt afspændende. Kroppen kan gradvist falde til ro da den hurtigt opdager, at der ikke kommer til at ske noget uforudset – at den så og sige kan sænke paraderne og slappe af.
ANTI-STRESS behandlingen egner sig til alle – kvinder, mænd, børn og unge – da den bliver tilrettelagt ud fra den enkeltes behov.
OBS! Nogle Sundhedsforsikringer giver tilskud til massage. Forhør dig hos dit forsikringsselskab.

 

LUKSUS ‘FORKÆL DIG SELV’

Luksus wellness behandling, hvor du bliver forkælet med skøn massage og de dejligste produkter. Giv dig selv en fantastisk dejlig pause i hverdagens stres og jag. ‘Forkæl dig selv’ findes i en 60 og 90 minutters version. ‘Forkæl dig selv’ tilbydes af Lone Tang-Andersen.

Luxus Forkæl Dig Selv behandling
I denne vidunderlig behandling får du en dejlig afspændingsmassage med særlig fokus på fødder, hænder og ansigt. Luxus Forkæl Dig Selv behandlingen består af:
* Blødgørende fodbad. Dine fødder indsmøres i skøn fodcreme. Dyb fodmassage.
* Håndmassage og indsmøring i en lækker håndcreme.
* Dejlig afslappende ansigtsmassage. Her anvender jeg en skøn creme, specielt udviklet til ansigtsmassage. Efterlader dit ansigt blødt og smidigt.
* Let hovedbundsmassage.
* Afspændingsmassage af hele kroppen.
Alle produkter, jeg anvender, er fra MARIAS. De er biodynamiske, fri for parabener og kun tilsat naturlige og rene ingredienser.
Garanteret velvære på højt plan :o)

 

WELLNESS HVOR DER BLIVER ‘TAGET VED’

Er du til en afstressende og afspændende massage uden at det bliver for ‘tuttenuttet’? Peter Rasmussen tilbyder en wellness massage uden så mange skønne produkter, hvalsang og ikoner. Men hvor der bliver taget ved når musklerne er ømme. Varighed er på 60 minutter. Tilbydes af Peter Rasmussen.

 

 

STRUKTURERET AFBALANCERINGSPROGRAM

Enkle men meget målrettede øvelser kan være en særdeles vigtig og effektiv del af vejen til en smertefri hverdag. I samarbejde med RYGmekanikeren.dk tilbydes programmer, som er tilpasset personligt. Programmer tilbydes af Peter Rasmussen.

 

 

KLASSISK NORDLYS MASSAGE MED AYUVEDISK MASSAGE

Lone Tang-Andersen tilbyder ‘klassisk Nordlys massage’

Den klassiske Nordlys Massage har som formål at give dig velvære, styrke dit helbred, vække dine ressourcer og øge din livskvalitet. Vi begynder med en samtale og herefter får du en fuld kropsmassage som er specielt tilrettelagt til dit helt aktuelle behov.
Den klassiske Nordlys Massage bygger på en gennemprøvet holistisk metode – en grundform – som sikrer, at du får en naturlig fornemmelse af velvære, vågenhed og psykisk balance. Selve massagen er sammensat af de klassiske massagestrøg og greb, men det er karakteristisk for Klassisk Nordlys Massage, at den udover at være sund for kroppen også er generelt stressreducerende og frigør glæde og vitalitet.

 

 

‘RO I KROPPEN’ FORLØSENDE MASSAGE

Peter Rasmussen tilbyder denne behandling.

Måske har du været udsat for noget slemt. Måske har stressen fået overtaget. Kroppen kan ikke falde til ro og der lurer ligesom en ‘vulkan’ indeni.
Med en dyb, rolig og følelsesforløsende massage får vi kroppen ned i gear.
Varighed af massage bør være 60 minutter så der er god tid til at falde til ro og være afslappet.

 

TRIGGER PUNKT MASSAGE

Hvis du har brug for at lindre smerter eller specifikke spændinger i kroppen, som ikke lader sig behandle med almindelige massageteknikker, så er triggerpunktsmassage løsningen. Triggerpunkt massage tilbydes af begge massører.

Aktive triggerpunkter er hyper sensitive og smertefulde punkter, der ligger i spændte fibre, f.eks. inde i muskler, bindevæv, sener, ligamenter, hud eller knogler, og de er forløsningspunkter for smerter i andre tilhørende områder. Har du f.eks. ondt i albuen, er det ikke sikkert, at smerten kan forløses ved at arbejde på albuen. Man må sandsynligvis finde og behandle et triggerpunkt i en nærved liggende muskel for derigennem at forløse smerten. Behandling af triggerpunktet sker ved tryk på punktet.
Det er min erfaring at triggerpunkter er en af de mest effektive behandlingstyper og du vil opleve, at jeg anvender triggerpunkt-behandling ved næsten alle smerte problematikker.
Hvad er årsagen til Triggerpunkter (TP)? Hvor kommer TP fra?
* Fra sportsaktiviteter gennem livet
* Fra det arbejde vi har udført gennem livet
* Fra den måde vi kom til verden – vores fødsel
* Fra ulykker
* Fra sygdomme
* Fysisk eller psykisk stress
* Vedvarende sammentrækninger og overbelastning
* Vedvarende stationær holdning
* Manglende hvile og nattesøvn. Disse kan både være årsag og den faktor, der forstærker TP og ses ofte i sammenhæng med depression. Depression kan komme af de smerter TP forvolder, så det bliver en cyklus der forstærker sig selv. Depression giver statiske bevægelser og lav energi, som igen forstærker TP.

 

TENSEGRITY MASSAGE

Tensegrity er en ny måde at arbejde med helbredelse på, som er udviklet gennem de sidste ca. 25-30 år. Ordet “Tensegrity” kommer af tension, som betyder spænding, strækning eller spændkraft og intergrity som betyder helhed eller fuldstændighed: TENSion intEGRITY. Tensegrity tilbydes hos MASSAGE i Haderslev af Lone Tang-Andersen.

Tensegrity bygger på balancen mellem kroppens stive og fleksible strukturer og ser kroppen som en indbyrdes forbundet helhed. Målet med Tensegrity behandlingen er, at finde og korrigere den primære ubalance og skabe balance i kroppen. Det er en nænsom og smertefri metode som hjælper kroppen til naturlig heling, og er at fantastisk redskab til at finde og forløse den dybere årsag til et problem.
Tensegrity kan med stor fordel anvendes ved:
* Fysiske traumer efter slag og stræk
* Knoglesygdomme
* Ledproblemer
* Muskelspændinger
* Visse typer fordøjelsesproblemer
* Hjertetilstande
* Kroniske lidelser i muskler og led
* Blokeringer af energi i kroppen
* Negative eller rigide tankestrukturer
* Den generelle sundhedstilstand
* De fleste muskel-skelet problemer som hovedpine, rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hoftesmerter, knæsmerte, carpal tunnel, frossen skulder og scoliosis.
* Depression

 

ONDT PÅ JOBBET

‘Ondt på jobbet’ er et koncept, hvor vi tager udgangspunkt i de belastninger, som findes i dit job og i din hverdag. Med dette udgangspunkt laves en plan for behandling, træning og anden egenindsats, så du kan holde til jobbets belastninger uden at skulle døje med daglige smerter eller problemer. ‘Ondt på jobbet’ tibydes af Peter Rasmussen.

I denne lille film fortæller frisøren Simone om det vigtige i, at passe på sig selv på jobbet:

 

PROBLEMER EFTER HPV VACCINE

Der er stadig delte meninger hos de ‘kloge’ om HPV vaccinen, som er en vaccine imod livmoderhalskræft, er skyld i, at en masse unge mennesker har fået massive problemer i form af voldsom træthed, konstante smerter, problemer med at koncentrere sig og meget meget andet.

Vi forsøger gennem en koncentreret indsats, at styrke kroppen på alle de måder vi kan. Sikre at der er den bedst tænkelige blodcirkulation, den bedst tænkelige hvile,

 

 

KROP OG PSYKE

I vores sundhedskultur har vi en tendens til at skille fysik og psyke ad. Men det er kun i vores fantasi, at det kan lykkes. Fysik og psyke kan ikke skilles ad, og ligesom man får det hårdt psykisk af at have fysiske smerter, så vi man også få ondt i fysikken når livet er svært psykisk.

Heldigvis er der også noget godt ved det. Da tingene påvirker hinanden så meget, så kan man bruge fysikken til at hjælpe psyken – og omvendt.

Det kan være virkelig tungt at skulle tale sig igennem en masse problemer med psykologen, kolleger eller familie. Massage kan forløse rigtig meget når den gives rigtigt. Og her er kodeordet ‘Respekt’. Respekt på dig, for din krop. for din psyke og for dine reaktioner. Peter Rasmussen tilbyder ‘Krop & Psyke’, som kan være en særdeles god hjælp i en krise.

 

SPÆNDINGER OG SENSITIVITET

Hvis man er et sensitivt menneske, synes man måske ikke just at sensitiviteten er ens ven. Det kan være meget slidsomt at være et sensitivt menneske. Men sensitiviteten rummer også en masse styrker og muligheder. Ikke mindst gennem massage, givet på en respektfuld og hensynsfuld måde, kan man bruge sensitivitetens styrker i behandlingen. Og vi kan finde gode veje at blive ‘ven’ med sensitiviteten. Ikke blot i behandlingen, men især også i hverdagen.

Peter Rasmussen har arbejdet rigtig meget med sensitive mennesker og er selv sensitiv. Han tilbyder denne behandling.

 

HOT STONE MASSAGE

Hotstone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. De varme lavasten placeres på specielle punkter på din krop, og massagen udføres med de varme lavasten med afstressende og blide bevægelser.


Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.
En fantastisk og helt enestående oplevelse, som du bare må prøve!
Læg dig til rette, slip bekymringerne fri og få fornyet overskud og energi. Hotstone tilbydes af Lone Tang-Andersen.

 

HYGGEAFTEN MED VENINDER

Tilbydes af behandler: Lone Tang-Andersen

Saml 2-4 gode venner/veninder og lav en hyggedag eller en hyggeaften. Arrangementet kan både foregå i klinikken og hos dig.
Hos dig: Det kunne f.eks. være Brunch og Massage. Massagen kan foregå i selskab med det øvrige selskab. Ønskes en mere dybevirkende/afslappende massage bør der stilles et velegnet rum til rådighed. Jeg har briks mv. med.
I klinikken: Her er der også mange muligheder, f.eks Ansigt og Fødder – en lækker ansigtsbehandling og et blødgørende fodbad incl. massage.
Ring og hør nærmere – jeg er fuld af gode idéer ;o) siger Lone Tang-Andersen.