Historier fra Peters klinik

Historier fra Peters klinik


Hver dag kommer der mange forskellige mennesker i klinikken. Forskellige mennesker med forskellige behov.
Hvis du går ind i menuen på forsiden af denne hjemmeside, vælger ‘Diverse’ og i denne menu vælger ‘Historier fra Peters klinik’, så kan du læse en masse beskrivelser af nogle af klienternes historier.
Du kan også komme direkte til siden ved at klikke HER.

Nogle af klienterne er nævnt med navn osv i historierne, men i de fleste tilfælde er historien ‘anonymiseret’. Det vil sige at navn er ændret og muligvis også job, hvis det kan gøre at man genkendes.
Hvad der derimod ikke er ændret på er forløbet af historien. INGEN historie er glorificeret eller ‘pyntet på’. Alle historier er lagt på siden efter aftale med klienten fordi vi tror på, at det nogen gange kan blive en hjælp for andre. Hvis man står med et lignende problem eller behov, og mangler tips til hvad man kan gøre.

Som du kan se er det en meget lang liste, og der kommer hele tiden nye historier på. Måske skal din historie også på. I så fald sms eller skriv til Peter. Sms til: 30405051. Mail til: mail@massageihaderslev.dk

Back To Top