Hvorfor virker kombi

Hvorfor virker kombi behandling så godt?


Massage er en behandlingsform med næsten utallige muligheder. Alt efter valg af teknik og form kan massagen lindre op for problemer i såvel krop som psyke, ligesom massage også kan være luksus, forkælelse og et skønt ‘frikvarter’ i den stressede hverdag.

Også akupunkturen har mange muligheder. Nålene kan være et fantastisk værktøj både i form af smertelindring, behandling af stress & psyke samt behandling af en næsten uendelig række af lidelser.

Nogle gange får man imidlertid det allerbedste når man kombinerer de to. Det gælder ikke mindst når kroppen er presset på flere fronter på samme tid. Eksempler herpå kan være stress, migræne/hovedpiner og mave/fordøjelses problemer/smerter.

Massør og akupunktør Peter Rasmussen tilbyder kombi-behandling af en meget lang række problemer. Har du problemer så tag kontakt og hør hvordan du kan få hjælp.

Back To Top