Peters nye klinik

Peters nye klinik

Massør og akupunktør Peter Rasmussen er flyttet, men Peters mange klienter skal ikke lede længe efter de nye lokaler. Peter bliver nemlig i Dampassagen og har blot skiftet Storegade 11B ud med Storegade 11F.

Jeg er vild med vores centrale beliggenhed. Vi har en kæmpe – gratis – parkeringsplads lige ved døren, og vi har et skønt miljø med gågade, caféer og dampark helt tæt på. Og med den nye klinik er jeg kommet ned til jorden, så man ikke skal kæmpe sig op af en trappe, hvis man skulle være skidt gående

Peter rasmussen

‘Småt men hyggeligt’ er kodeordene for Peters nye klinik. Med sin blot 45 kvadratmeter er der ikke så meget at rutte med. Men der er alligevel blevet plads til både behandlingsrum, rum til nåle, kontor og venteværelse. Og hvor der er hjerterum er der som bekendt altid husrum.

‘Synlighed’ er også et kodeord. Med sin placering ved indgangen til Dampassagen bliver Peters nye klinik meget synlig. Smarte plakater fylder vinduerne, med de velkendte karikatur tegninger af Peter.

Back To Top