Vi er desværre stadig lukket ned

De fleste af jer ved det allerede. Brancher som vores blev ikke en del af den genåbning, som finder sted fra mandag den 1. marts.

Istedet har Regeringen og Folketinget forlænget nedlukningen frem til efter påske – den 5. april. Man understreger dog, at hvis situationen bedrer sig, så kan genåbningen komme tidligere.

Hvis du har bookinger imellem den 1. marts og 5. april, så vil den blive slettet. Du får selvfølgelig direkte besked. Online booking er åben igen fra den 6. april. Og skulle genåbningen komme tidligere end den 6. april, så vil du selvfølgelig kunne se det på vores website, facebook og Instagram.

Jeg er meget bevidst om, at der er mange af jer, som helt klart ikke kan gå så lang tid uden behandling. Måske har du fundet en løsning hos de muligheder, der findes under nedlukningen (fx er fysioterapeuter/kiropraktorer ikke nedlukket). I er meget velkomne til at kontakte mig på sms 30405051, på Messenger eller på mail: peter@massageihaderslev.dk så v il jeg prøve at hjælpe jer med valg af løsning,

Mange hilsner Peter

Back To Top