Nyt i klinikken: Aloe Vera

Som noget helt nyt kan du nu, her i klinikken, finde et stort sortiment af produkter fra verdens største producent af høj-kvalitets produkter med basis i planten Aloe Vera, Forever Living. Der er tale om produkter, som vi har brugt en del af ‘corona pausen’ til at afprøve på ‘egen krop’.

Det er altid super vigtigt, at de produkter vi har i klinikken, skal vi fuldt ud kunne stå inde for. Og det synes vi bestemt vi kan med produkterne fra Forever Living. Alle produkter kommer da også med en helt unik tilfredsheds garanti. Køber du et produkt du ikke er tilfreds med, kan du returnere det i hele 90 dage – og få dine penge igen.

Forever Living har produkter indenfor kropspleje, sundhed, skønhed, vægtregulering, træning, husholdning osv.
En del af sortimentet vil du kunne finde i klinikken, og skulle du have ønsker ud over dette, kan vi skaffe det indenfor få dage.

LÆS MEGET MERE OM DE MANGE LÆKRE PRODUKTER HERBack To Top