Corona fri zone

Corona fri zone

Her kan du se, hvordan du – corona sikkert – kan komme til massage og akupunktur hos MASSAGE i Haderslev fra og med den 6. april 2021:

Når du bestiller tid:

Uanset om du bestiller din tid online, på telefon, på mail eller på anden vis, så skal du ikke bestille tid, hvis du føler dig syg – hvis du har symptomer.

Når du ankommer til klinikken:

Lad være med at komme alt for tidligt (på den måde undgår vi at for mange opholder sig i klinikken på samme tid)

Afsprit dine hænder når du ankommer. Der er en sprit automat lige inden for døren.

Lad være med at medbringe en ledsager, med mindre denne er nødvendig. Hvis du har ledsager/e med, skal han/hun/de naturligvis også bære mundbind og spritte af.

Du skal være iklædt mundbind/maske (med mindre du er fritaget). Hvis du ikke selv har et, så står de til fri afbenyttelse lige inden for døren.

Du skal fremvise ’corona pas’ – det vil sige at du skal kunne vise, at du har en negativ corona test, som max er 72 timer gammel. Eller: Du kan vise at du er vaccineret. Eller: At du kan vise at du, på grund af at du har været syg med Covid-19, er imun. Evt få fat i den app på sundhed.dk, som viser disse ting.

Du skal ikke komme hvis:

Du får sygdoms symptomer som feber, vejrtrækningsbesvær, ledsmerter osv. Så beder jeg dig melde afbud. Dette afbud koster naturligvis ingenting.

Vi gør naturligvis dette:

Vi har hyppig rengøring med afspritning/afvaskning af alle flader, dørhåndtag osv osv. Jeg bærer maske eller visir hvor vi har ansigt-til-ansigt kontakt. Og naturligvis melder også jeg afbud ved sygdoms symptomer. Også jeg testes naturligvis hyppigt.

OBS!!!!
MASSAGE I HADERSLEV HAR INGEN GEBYRER FOR VÆRNEMIDLER OSV

Back To Top