Temakonkurrence april

Desværre er det ikke ‘almindelig viden’, at en meget stor procentdel af de problemer man kan have med sin mave, smerter og ubehag i underlivet samt smerter og ubehag i forbindelse med menstruation, kommer fra muskelspændinger – faktisk meget sammenligneligt med, at hovedpiner sjældent skyldes at hovedet er ‘gået i stykker’, men at man fx spænder i nakken.

Dette betyder også, at rigtig meget fordøjelsesbesvær, oppustethed, forstoppelse, mavekramper, menstruationssmerter og -ubehag kan lindres – måske endda fjernes.

Behandling vil typisk bestå af massage, primært af det nederste af lænden, af maven og af hoften. Man kunne forledes til at tro, at man bliver behandlet på underlivet, men sådan er det ikke.
Akupunktur kan med fordel indgå. Der findes målrettede ‘protokoller’ til behandling af enhver smerte – og ethvert problem – man måtte have.
Nåle indstik vil typisk være i underarme, hænder og – muligvis – hovedbund. Meget ofte indgår også lette, men meget målrettede øvelser, i forløbet.

Afhængigt af hvor slemme dine problemer er, skal du nok forvente en mindre serie af behandlinger. Men det kan aftales med Peter Rasmussen således at du får en rabat. Fx et klippekort med seks behandlinger, hvor man kun betaler for fem.

Tema konkurrence – vind et forløb


I forbindelse med april måneds tema om mave-, underlivs- og menstruations smerter, afholder vi en konkurrence, hvor du kan vinde et komplet forløb.
Konkurrencen løber på facebook og Instagram. I konkurrence tråden kan du deltage ved at skrive ‘Ja tak’. Du kan også sende en sms til 30405051 eller en mail til peter@massageihaderslev.dk. Og du kan skrive til MASSAGE i Haderslev på Messenger og Instagram.
Konkurrencen åbnes den 1. april og vinderen udtrækkes den 15. april.

Få gratis hjælp

Hvis du døjer med disse problemer og ikke har mulighed for at komme til behandling – eller hvis du bare gerne vil have gode råd til hvad du selv kan gøre for at lindre smerterne, så klik ind på:

https://rygmekanikeren.dk/signalskema

og udfyld et såkaldt ‘signalskema’. Det er let, hurtigt og anonymt. Og det tegner et ret klart billede af sammenhængen i dine problemer. Og så kan jeg komme med gode råd til en løsning. Evt kan jeg – gratis – sende dig nogle effektive øvelser.

Mange hilsner

Back To Top