Fokus i juni: Når kroppen gør ondt

Måske kender du til dette: Du har smerter mange steder i kroppen, men får igen og igen at vide at der intet er galt.

Du føler dig ikke taget alvorligt, og måske begynder du også at komme i tvivl du du virkelig har dine smerter. Eller måske er du pyldret – eller hypokonder? Måske er du også bekymret for om du måske har en alvorlig sygdom, som bare ikke er opdaget endnu. Du er ikke alene.

I vores sundhedskultur er vi meget opmærksomme på – og også lidt afhængige af – diagnoser. Og det er sygdomme, tilskadekomst osv der ledes efter hos lægerne og i sundhedsvæsnet. Finder man en diagnose har man også en behandling.

Men skyldes dine smerter og problemer ikke en sygdoms/tilskadekomst-årsag, men derimod en tilstand i kroppen, så er det småt med muligheder. Der kan ganske ofte være ganske logiske årsager til dine smerteproblemer – og til, at du ikke kan komme af med dem. Men for at få øje på disse årsager skal man naturligvis kigge efter dem.

Det er tilstande i kroppen, som massør og akupunktør Peter Rasmussen hos MASSAGE i Haderslev har arbejdet med i mere end 30 år. Han har derfor gode muligheder for at hjælpe dig, hvis også du døjer med smerter i kroppen.

Du kan kontakte Peter Rasmussen på tlf/sms 30405051, på mail: peter@massageihaderslev.dk eller du kan klikke ind HER og udfylde et (anonymt og gratis) signalskema. Det er en god begyndelse, hvis vi skal tegne et overbliksbillede over dine smerter og problemer.,

Back To Top