Sidste forsommer-konkurrence

Forsommerens sidste konkurrence: Vind lindring når kroppen gør ondt

Kender du det? Du har ondt mange steder på kroppen og synes ikke du bliver forstået. Hvordan skal du blive hjulpet når du både har ondt i hoved, ryg, mave osv. Og måske endda også døjer med ømme led, maveproblemer og menstruationssmerter?

Du er blevet undersøgt igen og igen. Og med samme resultat: Du fejler ikke noget. Måske får dig til at tænke: “Er jeg måske hypokonder? Måske skal jeg bare tage mig sammen?”

Så er denne konkurrence noget for dig.

Præmien er en lindring til en krop og psyke som har det som beskrevet ovenfor. Behandlingen kan bestå af forskellige massage former, forskellige akupunktur systemer og diverse kombinationer – alt efter hvad der giver mening i forhold til dine problemer og den modtagelighed du har i forhold til behandlingsmetoderne.

For at deltage skal du skrive i tråden herunder (eller sende en PB) med et par ord om, hvorfor det er dig (eller en anden person du forslår), som skal vinde. Du kan også sende en mail til: peter@massageihaderslev.dk

Det er alene MASSAGE i Haderslev, som udbyder denne konkurrence og præmien kan ikke ombyttes til penge.

Vinderen udtrækkes den 26. juni klokken 12.00.

Back To Top