Der er liv i klinikken

Man har kunnet sige mange pæne ting om Petter fra MASSAGE i Haderslev, men det at holde liv i grønne planter er ikke en af dem.

Det ændrede sig dog tilbage i 2019, hvor Petter kunne fejre sit 30 års massør-jubilæum. Da fik han en flot – og stor – grøn plante. Det var en ‘Ficus Lyrata’, eller som den hedder på dansk – en ‘Violin Figen’. Det var en stor plante, som gav noget atmosfære og liv i klinikken. Og den havde samtidig så meget personality, at den fik sit eget navn – Tykke Bertha. Og Tykke Bertha har stadig en helt central placering i klinikken.

Siden er der kommet flere planter til, og med få undtagelser har de overlevet indtil nu.

Tykke Bertha har fået et par små artsfæller og de står side om side med et par ‘Maranta’ planter. Disse planter er kendt for, at ikke to blade på planten er ens og farven kan variere helt fra grøn til bordeux rød.

Endelig er der kommet et par Aloe Vera planter til, som pryder der hvor alle klinikkens aloe vera produkter står.

Den nyeste plante i familien er en gave fra en sød pige, som hedder Henriette. Det er en skøn ‘Pilea’, som kom som stikling men allerede er godt på vej til at vokse sig stor.

Back To Top