Skal september byde på forandring?

Lever du i en hverdag med manglende energi, stress, ømhed, smerter og begrænsninger? Og har du lyst til at det skal være anderledes?

Men synes du også, at du mangler kræfterne til at tage hul på det – og har du måske allerede forsøgt – uden held?

Så skulle du måske give dette en overvejelse:

Igennem mange år har vi arbejdet med de såkaldte ‘forløbsbehandlinger’. Det er behandlings forløb, hvor vi begynder med at få det helt store overblik. Overblikket over, hvorfor din krop har det som den har. Overblik over hvorfor og hvordan forskellige elementer i kroppen spiller ind på andre. Overblik over, hvad vi kan forlange af kroppen og hvornår.

Med dette overblik kan vi – effektivt men uden at grænseoverskride – hele tiden behandle dig på den måde, på på det givne tidspunkt er det mest effektive. Så du hurtigst muligt – og uden nedture undervejs – kan få det så godt som overhovedet muligt.

Et behandlingsforløb vil indeholde massage og muligvis også akupunktur. Der vil givetvis også være øvelser, du skal lave når kroppen er parat til det.


Prisen er lavere

Når man arbejder i et forløb er det klart, at der er flere behandlinger. Det lyder dyrt!

Men for at gøre det overkommeligt at blive forløbsbehandlet, har vi lavet en særlig lav pris på forløbsbehandlinger. Her er et priseksempel:

Hvis man tager en 45 min behandling, som er den mest almindelige i et forløb, så koster sådan en behandling normalt 425 kroner. Når det er en forløbsbehandling er prisen reduceret til 300 kr (en rabat på ca 30%). Skulle du vælge at købe et ‘klippekort’, kan prisen komme så langt ned som 240 kr (en rabat på over 40%).

HER KAN DU LÆSE OM FORLØBSBEHANDLING

HER KAN DU LÆSE OM KOMBIBEHANDLING

HER KAN DU LÆSE ANDRES HISTORIER

HER KAN DU BESTILLE TID

Back To Top