Tema i maj – smerter i ryg og lænd

Vort tema i maj omhandler ét af de allermest almindelige problemer blandt danskere: Smerter i ryg og lænd.

Smerter i ryggen og lænden er grunden til, at en meget stor procentdel af klinikkens klienter kommer. Vi behandler problemerne med massage, akupunktur – og ofte: begge dele.
I maj måned er disse smerteproblemer vores særlige fokus.

Konkurrence

Som vi plejer, har vi også denne gang en temakonkurrence. Man kan deltage på såvel facebook, Instagram, Messenger og mail. Alt man skal gøre er at skrive/sende ‘Ja tak’ til mail: peter@massageihaderslev.dk eller skrive ‘Ja tak’ i tråden under konkurence opslaget på facebook/Instagram. Man kan også skrive navnet på en ven/veninde, som man gerne så vinde præmien.

Præmien er en gratis behandling af ryg/lænd samt en super god varmepude med fyld af tørrede kirsebærsten. Desuden indeholder præmien en fantastisk varmende muskel lotion fra Forever Living. Værdi af præmien er 853,00 kroner. Lykkens Gudinde udtrækker en vinder den 15. maj.

Back To Top