Og vinderen er…

I maj måned har MASSAGE i Haderslev ekstra fokus på smerter i lænd og ryg. Det har blandt andet afstedkommet en konkurrence, hvor man kan vinde en gavepakke bestående af 1 x behandling (massage, akupunktur eller begge dele), en god varmepude med fyld af kirsebærsten samt en effektiv muskellotion fra Forever Living, ‘Aloe Heat Lotion’. Samlet værdi af pakken er 853,00 kroner.

I dag (lørdag den 15. maj) har Lykkens Gudinde været på besøg i klinikken. Med lukkede øjne har hun fundet en vinder iblandt de næsten 300, som deltog i konkurrencen. Hun udtrak Mie Uldall Drewa som vinder. Mie har fået direkte besked. Tillykke til hende.

Og til alle I andre: 1000 tak for at deltage. Husk at der er masser af behandling at få hos MASSAGE i Haderslev. Både for ryg/lændesmerter og for alle mulige andre smerter og problemer. Og der er også masser af andre konkurrencer på vej, som vi håber I vil deltage i.

Back To Top